Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Suncraft Senzo Black: stoere Japanse keukenmessen met een greep van pakkahout

De Suncraft Senzo Black serie kenmerkt zich door de donkere kleurstelling. Het damaststalen lemmet heeft een diepgrijze afwerking en de handgreep is gemaakt van twee donkere stukken pakkahout. Door deze kleurstelling oogt een keukenmes uit de Senzo Black-serie erg stoer en chic tegelijk. Buiten dat, is een Suncraft Senzo-mes natuurlijk een genot om mee te snijden.

Lees meer
8 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50

Suncraft Senzo Black eigenschappen

Suncraft Senzo Black lemmet

Het lemmet is gemaakt van prachtig damaststaal dat uit 69 lagen bestaat. Met een diepgrijze geëtste afwerking. De kern is gemaakt van Japans VG10-staal. Dit staalsoort is populair om zijn excellente roestbestendigheid en scherptebehoud. Zo heb je de pracht van het damaststaal en de snijcapaciteiten van het VG10. Het beste van beide werelden!

Suncraft Senzo Black handgreep

De handgreep heeft een voor Japanse keukenmessen traditionele 'Wa-stijl' achthoekige vorm. Gemaakt van twee donkere stukken pakkahout. Met een witte ring tussen de bolster en de greep voor een mooi contrast. De handgeep loopt taps toe waardoor het keukenmes prettig vasthoudt. Ieder stuk hout is door zijn contrastrijke houtnerven helemaal uniek!

Wat opvalt bij de Suncraft Senzo Black-serie is dat de handgrepen een tikje omhoog staat, ten opzichte van het lemmet. Hierdoor is er relatief veel ruimte voor je hand onder de handgreep.