Voor 22.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
9,4
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Aftikkers
Home Messen slijpen & onderhoud
Nieuw

Naniwa Super Stones

Terug van nooit weggeweest.

Messen slijpen en onderhouden? Knivesandtools.be: de slijpspecialist

Met de slijpproducten van Knivesandtools houd je je (keuken)messen in absolute topconditie. Geen mes ontkomt namelijk op zijn tijd aan een slijpbeurt. Immers: ieder lemmet wordt botter naarmate er meer mee gesneden wordt. Dit uit zich in het ontstaan van hele kleine braampjes op het snijvlak. De snede is dan breder geworden en dit zul je hoe dan ook merken in de keuken. Het snijden kost meer kracht en je snijdt minder dunne plakken. Vandaar ons advies: slijp je messen regelmatig bij.

Hiervoor kun je je mooie messen natuurlijk wegbrengen naar een professionele slijper. Als je het ons vraagt, is dit echter niet nodig: je kunt het prima zelf! Zelf je messen slijpen is erg eenvoudig met het slijpgereedschap van Knivesandtools. Bovendien is het ook nog eens hartstikke leuk om te doen. Je ervaart stap voor stap wat er met je mes gebeurt tijdens het slijpen. Hierdoor zul je een scherp mes optimaal gaan waarderen. Zelf je messen onderhouden is leuk, nuttig, op termijn voordeliger en bovendien goed te doen!

Slijpmethoden

Er zijn verschillende manieren om je keukenmes, zakmes, bijl, multitool, tuingereedschap en dergelijke te slijpen. Iedere methode kent zijn eigen technieken en werkwijzen, afhankelijk van het gewenste resultaat. Misschien begin je net met slijpen, misschien ben je al jaren bezig. Eén ding is zeker: voor iedereen bestaat de geschikte slijpmethode.

Onderhouden

Naast het slijpen is het belangrijk om je gereedschap zo goed mogelijk te onderhouden. Dan heb je er het langst plezier van. Grondig schoonmaken, goed insmeren en zorgvuldig opbergen zijn daarbij belangrijk. Daarom vind je bij ons de beste smeermiddelen, schroevendraaiers en andere onderhoudsaccessoires. Deze zijn allemaal door ons zelf getest en goedbevonden. Alles om de levensduur van jouw dierbare producten te verlengen.

Uitgelicht

Skerper Basic

De basis voor een succesvolle slijpbeurt.

Ontdek