Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Vandaag besteld, maandag in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Hey, leuk dat je geïnteresseerd bent in een samenwerking met Knivesandtools! We zijn voortdurend op zoek naar partners die onze passie voor topkwaliteit keuken-, outdoor- en zakmessen delen. Hieronder kun je je aanmelden voor een van onze samenwerkingsopties als reviewer, influencer, linkbuilder, referral partner of voor een andere vorm van samenwerking.

  • Als reviewer krijg je de kans om onze producten te testen en je persoonlijke ervaringen te delen met onze klanten. Ben jij bijvoorbeeld een actieve en gepassioneerde outdoorliefhebber of een kampeerfanaat die op zoek is naar de beste zakmessen- en outdoorproducten? Meld je dan aan als reviewer! We zijn hiervoor altijd op zoek naar mensen met inhoudelijke kennis, een vlotte pen en bij voorkeur een eigen online kanaal.
  • Als influencer kun je onze producten promoten en je volgers inspireren met onze collectie. Heb je een groot en betrokken publiek op social media en ben je gek op hoogwaardige keuken-, outdoor- en zakmessenproducten? Meld je dan aan als influencer!
  • Als linkbuilder kun je ons helpen ons online bereik te vergroten door links naar onze website te plaatsen op relevante websites. Ben je actief in de online wereld van keuken-, outdoor- en zakmessenproducten en beschik je over een netwerk van websites en blogs? Meld je dan aan als linkbuilder!
  • Als referral partner kun je ons helpen nieuwe klanten aan te trekken door onze producten te promoten bij jouw netwerk. Ben jij bekend in de wereld van keuken-, outdoor- en zakmessenproducten en beschik je over een netwerk van mensen die geïnteresseerd zouden kunnen zijn in onze producten? Meld je dan aan als referral partner!

Heb jij een ander idee voor een samenwerking met Knivesandtools? Laat het ons dan weten en we kijken graag samen naar de mogelijkheden.

Wil jij samenwerken met Knivesandtools als reviewer, influencer, linkbuilder, referral partner of op een andere manier? Neem dan contact met ons op via: marketing@knivesandtools.be Vergeet niet om relevante (bezoekers)data en links naar sites & sociale media mee te sturen.

Let op: vanwege de grote hoeveelheid aanvragen die we ontvangen, kunnen we helaas niet overal op reageren. We streven ernaar om alle aanvragen zo snel mogelijk te bekijken en te beantwoorden. Alvast bedankt voor je begrip.