Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Fiskars scharen: knip met ruim 360 jaar ervaring

De multifunctionele Fiskars huis-, tuin- en keukenscharen zijn onmisbaar in de keuken en het huishouden. Open een verpakking, knip een takje rozemarijn en knip daarna een stukje touw en papier voor het inpakken van een cadeautje. Allemaal met dezelfde Fiskars-schaar! Met Fiskars scharen haal je jarenlange ervaring van deze staalfabrikant in je keuken. Het design van de oranje scharen is meer dan 40 jaar oud en is vrijwel onverslaanbaar op het gebied van ergonomie en hygiëne. Wil je een Fiskars schaar kopen? Dan heeft Knivesandtools een uitgebreid assortiment voor je.

Lees meer
7 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50

Redenen om te kiezen voor Fiskars scharen

Fiskars materialen

Fiskars maakt gebruik van hoogwaardig roestvast staal en sterk kunststof. Dit maakt de producten duurzaam en gemakkelijk in onderhoud. Gegarandeerd jarenlang plezier!

Fiskars linkshandige scharen

Fiskars heeft ook scharen voor linkshandigen. De handgreep en de bladen zijn omgedraaid om zo een comfortabel en effectieve schaar te creëren voor linkshandigen. De klassieke linkshandige schaar voor volwassenen is gemaakt van rood plastic en is ideaal voor allerlei knipwerkzaamheden thuis en op kantoor. De Fiskars-schaar voor linkshandigen maakt knippen comfortabeler en leuker!

Geschiedenis Fiskars

Het Finse merk Fiskars is in 1649 opgericht als ijzerfabriek in het gelijknamige Finse dorpje. Het is een wereldwijd toonaangevende leverancier van consumentenproducten voor huis, tuin en outdoor. De oranje kleur is een veel terugkerend element die ook bij de meeste bijlen van Fiskars niet ontbreekt. Het feit dat Fiskars eeuwenoud is, betekent niet dat er geen innovatie plaatsvindt. In tegendeel! Fiskars kiest voor moderne materialen en technieken. Fiskars is uitgegroeid tot een wereldwijde leverancier van producten die mensen helpen om de dingen waar ze van houden, gemakkelijker en leuker te maken!