Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Vandaag besteld, maandag in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Nesmuk: keukenmessen van de allerhoogste kwaliteit

Bij Nesmuk gaan exquise kwaliteit en uitzonderlijke snijeigenschappen hand in hand. Meer dan 3.500 jaar aan messenkennis combineert Nesmuk met moderne productiemethoden en ouderwets handwerk. Zo ontstaan keukenmessen van ongeëvenaarde schoonheid, die ook nog eens erg fijn snijden. Kenners zien in de messen duidelijk Japanse invloeden. Zo gebruikt Nesmuk vaak een herkenbare ‘K-tip’-lemmetvorm, zoals je die ook bij Japanse Bunka-messen veel ziet. Toch worden deze messen gemaakt in Solingen, Duitsland. Een combinatie tussen Japanse traditie en Duitse degelijkheid dus.

Lees meer
14 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keuze uit meer dan 17.000 producten

Uitgekiend assortiment Nesmuk messen

Nesmuk heeft bewust en zeer zorgvuldig een beperkt aantal modellen ontworpen waarmee je iedere taak in de keuken aankan. Deze messen zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen. De belangrijkste overweging om te kiezen voor messen uit de Exclusive -, Janus- of Soul-serie te kiezen zal de esthetiek zijn. Ze delen de volmaakte ergonomie, afwerking en weergaloze scherpte. Dit zijn messen waar zelfs je (klein)kinderen nog plezier van zullen hebben. Een 'International Knife Award' voor het beste messenontwerp wordt immers niet aan ieder mes gegeven. Deze messen zijn bedoeld voor professionele chefs, hobbykoks en liefhebbers van luxe design.

Scherpte in overtreffende trap

Natuurlijk verwacht je van een nieuw keukenmes dat het scherp is. Een koksmes van Nesmuk overtreft al je verwachtingen. De slijpwijze is verre van standaard. De messen zijn aan een of twee kanten hol uitgeslepen (hollow grind). Hierdoor is de snede zelf extra dun en dus extra scherp. Een Nesmuk-mes zoeft door je etenswaren heen.

Nesmuk keukenmessen: verschillende series

Nesmuk Exclusive C90

Tussen alle extreem goede Nesmuk messen is de Exclusive, ook wel Exklusiv genoemd, het meest uitzonderlijk. Schitterend handgesmeed damascusstaal van wel 210 lagen, gecombineerd met de allermooiste houtsoorten en meest verfijnde slijping.

Nesmuk Janus

De Nesmuk Janus-serie heeft een eigentijds en strak design. Lemmeten voorzien van een zwarte coating en handgrepen van schitterende materialen maken dit een beeldschone serie. Echt een aanwinst voor je keuken, zowel in looks als in snijplezier.

Nesmuk Soul

De Nesmuk Soul-serie is de instap-lijn van Nesmuk. Een klein stukje voordeliger dan de Janus-serie. Vergelijkbare kwaliteit, maar heel iets eenvoudiger afgewerkt.

Verschillende Nesmuk keukenmessen

Nesmuk koksmes

Het koksmes met zijn Japanse K-tip is heel herkenbaar. Je ziet meteen dat het om een Nesmuk gaat. Je hebt relatief veel ruimte tussen de handgreep en de snijplank, waardoor je met dit mes heel relaxed snijdt.

Nesmuk slicer

Uniek aan Nesmuk is de Slicer. Dit type mes lijkt het meest op een sujihiki of vleesmes, maar dan met een K-tip. Bijzonder aan Nesmuk is dat ze dit type mes in zoveel verschillende lemmetlengtes maken. Zo kun je een korte Slicer gebruiken als universeelmes, terwijl een langere als vleesmes gebruikt wordt.

Historie van Nesmuk messen

Vanuit Solingen, Duitsland voedt Nesmuk de wereld met keukenmessen van uitzonderlijke kwaliteit. Het merk staat voor duurzame erfstukken, gebruikmakend van verantwoorde materialen. Door de jaren heen blijft Nesmuk innoveren.

Tegenwoordig gebruiken ze de nieuwste technieken samen met traditioneel handwerk. Samenwerkingen met de beste chefs van Duitsland onderschrijven Nesmuk’s constante zoektocht naar beter. Zowel in productiekwaliteit, als in de maatschappij. Respect voor voedsel is een van Nesmuk’s speerpunten. Niet alleen voor voedselbronnen, maar uiteindelijk voor alle bronnen op onze planeet.

Verder onderhoud

Het hout van de handgrepen moet natuurlijk ook onderhouden worden. Alhoewel: eigenlijk misschien ook niet. Door de messen regelmatig te gebruiken zorgt het vet in de palm van je hand voor het onderhoud en een natuurlijke glans van het hout. Dat keukenmessen van dit kaliber niet in de vaatwasser thuishoren spreekt voor zich. Met de hand afwassen en direct goed droogmaken is het advies! Zorg ervoor dat de messen netjes opgeborgen worden zonder dat ze tegen andere messen stoten. De leren foedralen die Nesmuk als accessoire levert zijn niet alleen erg mooi maar bieden ook de optimale bescherming die deze messen verdienen.

Veelgestelde vragen over Nesmuk keukenmessen