Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

PUMA: Chique keukenmessen met degelijk Duits design

PUMA keukenmessen worden gemaakt van kwalitatief goede materialen. Alle keukenmessen van PUMA worden ontworpen op het hoofdkantoor in Solingen, Duitsland. De lemmeten zijn gemaakt van roestvast Duits staal of Japans damaststaal. Voor de handgrepen worden verschillende soorten prachtige materialen gebruikt, waaronder pakkahout. Dit populaire handgreepmateriaal is gemaakt uit meerdere lagen berkenhout dat onder hoge druk gekleurd en samengeperst wordt. De combinatie van deze chique handgrepen en de fraaie lemmetvormen zorgen voor prachtige keukenmessen die in geen enkele keuken misstaan.

Lees meer
13 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keuze uit meer dan 17.000 producten

Duitse traditie en jarenlange kennis met een ruim assortiment

Kenmerkend voor de keukenmessen van PUMA is het unieke design. Deze keukenmessen hebben een geheel eigen uitstraling. Je ziet dat het geen standaardontwerpen zijn. Unieke, eigentijdse ontwerpen voor iedere kok en keuken. 100% PUMA.

PUMA is een oud, Duits messenmerk. Ze produceren al ruim 250 jaar messen vanuit Solingen in Duitsland. Ze staan al van oudsher bekend om hun ijzersterke, traditionele jachtmessen. Sinds 2003 maken ze ook keukenmessen en moderne zakmessen. Deze vallen onder speciale messenseries die ze over de hele wereld produceren. Om trouw te blijven aan hun Duitse geschiedenis heeft PUMA een mooi concept opgezet. Het ontwerpproces en de kwaliteitscontrole vinden namelijk nog steeds plaats op het hoofdkantoor. Op deze manier begint en eindigt elk mes in Solingen, Duitsland.

Doordat PUMA voor haar keukenmessen gebruik maakt van producenten buiten Duitsland kunnen ze uitbreiden qua productaanbod en productiecapaciteit. Zonder in te leveren op hun huidige productie in Duitsland.

PUMA: messenmerk met ruim 250 jaar geschiedenis

Het verhaal van PUMA begint in 1769, wanneer Johann Lauterjung zijn handelsmerk registreert in Solingen. Het bedrijf blijft heel lang in handen van de Lauterjung familie. In 1876 begint PUMA met het produceren van zakmessen en stilettos. In 1956 wordt het bekendste mes, de White Hunter, van PUMA ontworpen. Sindsdien blijft PUMA innoveren en ontwikkelen en komen ze in 2003 met een compleet nieuwe serie: PUMA IP. Een samenwerking met grote messenfabrieken verspreid over de hele wereld, waarmee het Duitse messenmerk voor het eerst buiten de grenzen treedt.