Voor 19.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Keukenmessen & Snijden

Lege messenblokken

Leg jij jouw vlijmscherpe keukenmessen altijd gewoon terug in de lade? Dan zijn ze vast niet meer zo scherp als toen je ze uit de verpakking haalde. In de la komen de messen met elkaar in contact en dan zorgt voor lelijke beschadigingen op het lemmet. En dus worden ze bot. Een messenblok is de ideale oplossing op dit te voorkomen. Bovendien ziet een messenblok er ook nog eens heel gaaf uit op het aanrecht!

Er zijn verschillende varianten messenblokken. Mogen jouw messen pronken in de keuken? Kies dan voor een magnetisch messenblok. Je plaatst een mes gewoon met het lemmet tegen het blok en de magneet zorgt ervoor dat het mes blijft hangen. Bijkomend voordeel: je messen zijn volledig zichtbaar, dus je pakt nooit meer de verkeerde.

Je kan ook kiezen voor een messenblok met vaste gleuven of een variabel messenblok met een kunststof borstel. Je kiest zelf waar je jouw messen wilt plaatsen door de flexibele borstel. Wil je jouw messen toch liever in de keukenla bewaren? Kies dan voor een lade inzet.

Zoek je nog een complete messenset? Dan is het voordeliger om een messenblok met messen aan te schaffen. Er 3-delige messenblokken maar ook 16-delige messenblokken, en alles ertussen in. Mis je nog messen in je favoriete messenblok? Bekijk al onze keukenmessen.