Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Retourneren

Dit is hoe het werkt.

Niet helemaal blij met je bestelling? Wij helpen je met het retourneren. Dit is hoe het werkt.

Voorwaarden

  • Je mag je bestelling binnen 30 dagen na levering naar ons retour sturen.
  • Indien sprake is van waardevermindering door schade aan het product of verpakking ten gevolge van gebruik dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen, behouden we ons het recht voor om deze waardevermindering in rekening te brengen.
  • Het is niet mogelijk om via een retour je bestelling om te ruilen voor andere producten. We storten in dat geval het geld terug en vragen je om een nieuwe bestelling te plaatsen via de website.

Vraag een retour aan

Vraag hier je retour aan. Je krijgt van ons vervolgens retourinstructies per mail. Vul altijd op het retourformulier het retournummer in dat je van ons krijgt.

Vul het retourformulier in

Gebruik de pakbon als retourformulier of download en print het retourformulier hier. Geef aan wat je retour stuurt en wat je wilt dat wij doen. Wil je een ander product? Bestel die dan op de site, het is niet mogelijk om je bestelling te veranderen.

Stuur het naar ons retour

Zorg er bij het retoursturen van één of meerdere artikelen voor dat alles goed verpakt is om transportschade te voorkomen. Bij voorkeur retourneer je het in de doos waarin het pakket is geleverd. Stuur alle accessoires en bijbehorende artikelen mee in de originele verpakking.

Vervolg & afhandeling

  • Zodra wij je retour hebben ontvangen, dan sturen wij je een bevestiging hiervan.
  • Nadat wij het product hebben ontvangen wordt het gecontroleerd door een specialist. Dit proces neemt maximaal 5 dagen in beslag.
  • Na de controle en indien de retour voldoet aan de voorwaarden ontvang je je aanschafbedrag binnen 4 dagen terug. Wij betalen altijd terug via de betaalmethode die je hebt gebruikt bij het betalen van je order.

Retouradres

KATO Group B.V.
Laan van Westenenk 8
7336AZ Apeldoorn
Nederland

(078) 481 771
info@knivesandtools.be