Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Retourneren

Dit is hoe het werkt.

Niet helemaal blij met je bestelling? Wij helpen je met het retourneren. Dit is hoe het werkt.

Voorwaarden

Je kunt je bestelling binnen 30 dagen na aflevering naar ons terugsturen. Retourneer producten die in de originele en onbeschadigde verpakking zitten en die ongebruikt en onbeschadigd zijn.

Indien de originele verpakking ontbreekt of beschadigd is, dan kunnen wij dit product niet meer als nieuw verkopen. Door de waardevermindering ontvang je hiervoor maximaal 75% van het aankoopbedrag terug.

Voor reeds gebruikte producten die niet meer goed werken verwijzen wij je naar de garantievoorwaarden. Gebruikte producten kunnen we niet retour nemen, hiervoor wordt het aankoopbedrag ook niet vergoed.

Vraag een retour aan

Vraag hier je retour aan. Je krijgt van ons vervolgens retourinstructies per mail. Vul altijd op het retourformulier het retournummer in dat je van ons krijgt.

Vul het retourformulier in

Gebruik de pakbon als retourformulier of download en print het retourformulier hier. Geef aan wat je retour stuurt en wat je wilt dat wij doen. Wil je een ander product? Bestel die dan op de site, het is niet mogelijk om je bestelling te veranderen.

Stuur het naar ons retour

Retourzendingen zijn voor eigen risico (ook als wij de verzendkosten vergoeden). Kato Group BV is niet aansprakelijk voor het zoekraken of beschadigen van retourzendingen en producten. Zorg dus voor een degelijke verpakking. Gebruik bijvoorbeeld de doos waarin je bestelling is geleverd. Stuur eventuele accessoires en bijbehorende artikelen ook mee met de retour.

Vervolg & afhandeling

  • Zodra wij je retour hebben ontvangen, dan sturen wij je een bevestiging hiervan.
  • Nadat wij het product hebben ontvangen wordt het gecontroleerd door een specialist. Dit proces neemt maximaal 5 dagen in beslag.
  • Na de controle en indien de retour voldoet aan de voorwaarden ontvang je je aanschafbedrag binnen 4 dagen terug. Wij betalen altijd terug via de betaalmethode die je hebt gebruikt bij het betalen van je order.