Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Noyer: met de hand gemaakt in Denemarken

De producten van Noyer zijn stuk voor stuk met de hand gemaakt in Kopenhagen. Noyer betekent ‘walnoot’ in het Frans. Bij Noyer werken ze dan ook het liefst, maar niet uitsluitend, met walnoothout. De producten zijn herkenbaar aan het bijzondere, hoekige design. Dit design zorgt ervoor dat de producten niet alleen functioneel zijn, maar er tevens prachtig uitzien. Een soort mix van strakke geometrische lijnen en vlakken, die samen voor een organische vorm zorgen. Jouw keukenmessen komen pas echt goed tot hun recht op een Noyer-messenmagneet, en snijden gaat net wat fijner op een designsnijplank van dit fraaie, Deense merk. Scandinavisch design op zijn best.

Lees meer
10 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50

Waarom kies je voor Noyer?

Je kiest voor Noyer als je op zoek bent naar iets unieks. De snijplanken en messenmagneten van Noyer worden met de hand gemaakt van natuurlijke materialen. Daarom is niet één product hetzelfde.

Wanneer je een Noyer-product ontvangt merk je al aan de verpakking hoeveel aandacht men besteedt aan de producten. Door de fraaie verpakkingen voelt het ontvangen van een Noyer-product alsof je een cadeau krijgt.

Noyer besteedt veel aandacht aan de balans tussen vorm en functie. Het moet er gelikt uitzien. Maar aan alleen looks heb je niets. Het moet minstens zo goed werken. Het knappe aan Noyer is dat ze die balans perfect weten te vinden.

Noyer productsoorten

Noyer messenmagneten

Wil jij jouw messen op een zeer fraaie manier tentoonstellen in je keuken? Dan kies je voor een van de gave messenmagneten van Noyer. Handig aan Noyer is dat ze deze maken in veel verschillende maten. Van een (zeer) korte magneet van 25 cm, voor een paar messen, tot een enorme messenmagneet van 80 cm: Noyer maakt het.

Noyer snijplanken

De snijplanken van Noyer zijn iets bijzonders. Want waarom zou zo’n plank per se rechthoekig moeten zijn? Dat dachten ze bij Noyer ook. Daarom zijn de snijplanken Noyer letterlijk en figuurlijk veelzijdig. Verkrijgbaar met en zonder sapgeul.

Historie van Noyer

De man achter Noyer is Janus Larsen, die met zijn achtergrond als timmerman alle producten ontwikkelt en creëert in zijn werkplaats in Valby, Kopenhagen. Samen met zijn vriend en getrainde timmerman Nikolaj Hviid, maken ze producten zoals: snijplanken, messenmagneten, serveerplanken en zelfs grote conferentietafels en ander meubilair. Ze maken alles met de hand. Daarom is elk product uniek! Al sinds 2019 kunnen liefhebbers van deze hoogwaardige houten producten terecht bij Knivesandtools voor Noyer.

Veelgestelde vragen over Noyer