Voor 22.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
9,4
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Aftikkers
Home Outdoor & gear

Outdoor & gear

Bijlen en andere gear, essentieel voor je outdooruitrusting

Een liefhebber van outdoor- en buitenleven is altijd op zoek naar nuttige en gave gear. Bij knivesandtools.nl zijn we ook gek van gadgets en producten die ons leven beter maken. Daarom hebben wij hier een selectie van de mooiste outdoorgear zoals bijlen, firestarters, levensreddende fluitjes en natuurlijk het SAS survivalboek.

Outdoor Survival

Het is heel belangrijk om je goed voor te bereiden als je de optimale outdoorbeleving wil ervaren. Niet alleen maakt de juiste gear jouw buitenleven aantrekkelijker, het zorgt er ook voor dat je denkt aan je eigen veiligheid. Voor de survivalliefhebbers zijn onze outdoorproducten daarom een aanrader. Bijvoorbeeld het levensreddend fluitje van Fenix. Hiermee zorg je dat je op meters afstand hoorbaar bent. De mooie bijlen van Wetterlings mogen natuurlijk niet ontbreken in je outdooruitrusting.

Uitgelicht

Valhal

Bij buiten leven hoort natuurlijk buiten koken. De producten van het Deense Valhal Outdoor passen daar perfect bij! Het assortiment bestaat uit verschillende maten Dutch Ovens, bakpannen, pannendragers en bijbehorende accessoires. Gemaakt van gietijzer en perfect voor het koken op open vuur.

Ontdek