Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Verlengde retourtermijn t/m 31 januari 2023
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
NL

Line-up overzicht

Of je nu een professionele- of hobbykok bent, een vegetariër of een vleesliefhebber, je een kleine of een grote keuken hebt: voor het beste resultaat gebruik je alleen eersteklas messen. En zoals je kunt zien, is er genoeg om uit te kiezen. Daarom hebben we voor iedereen een selectie keukenmessen gemaakt. Welke set past bij jou?

Line-up buitenkeuken

De buitenkeuken wordt steeds populairder. Wij begrijpen wel waarom. Niks gezelligers dan in het bijzijn van je gasten een heerlijke maaltijd op tafel te toveren. Dat doe je natuurlijk met de juiste spullen. Te beginnen bij een goede messenset.

Line-up deluxe

Met één van de luxe keukenmessen uit deze line-up haal jij als veeleisende chef-kok, hobby-kok of verzamelaar de crème de la crème onder de keukenmessen in huis.

Line-up: de visliefhebber

Niets doet het hart van een visliefhebbers meer pijn dan een prachtige, verse vis verpesten met een ongeschikt mes. Daarom in deze line-up de perfecte messen om verse vis met liefde te bereiden. Van het fileren tot het decoreren.

Line-up: de vleesliefhebber

Gebruik voor het snijden van rauw én gebraden vlees enkel een vlijmscherp mes. Daarmee voorkom je dat je het vlees scheurt in plaats van snijdt. Daarom in deze line-up enkel extreem scherpe vleesmessen met een greep die past als een handschoen, voor een stevige grip.

Line-up: de Japanse keuken

Japanse keukenmessen zijn enorm in opkomst. Ze zijn het neusje van de zalm. Vlijmscherp en werkelijk een lust voor het oog. Met veel liefde en vakmanschap gemaakt van zeer hoogwaardige materialen. In deze line-up tonen wij een aantal diverse Japanse messen.

Line-up: damast keukenmessen

Er zijn verschillende bekende keukenmesmerken die messen met damaststaal aanbieden. De hoeveelheid lagen damast varieert, maar de overeenkomst is duidelijk: deze messen zijn oogverblindend mooi. In deze line-up volgens ons de vier mooiste damast keukenmessen.

Line-up: Santoku's

Een Santoku is de Japanse versie van het koksmes. Een heuse alleskunner in de keuken met een opmerkelijk uiterlijk. Het woord ‘Santoku’ betekent ‘drie kwaliteiten’. Doelend op de drie ingrediënten waar de Santoku wel raad mee weet: vlees, vis en groenten.

Line-up medewerker Knivesandtools: Desiree

In deze Line-up de keukenmessen van onze collega Desiree. Zij laat haar favoriete messenset zien waar ze zo verliefd op is.

Line-up medewerker Knivesandtools: Ellen

In deze Line-up de keukenmessen van onze collega Ellen. Zij laat haar favoriete messen zien waarbij zij let op hygiëne, gewicht en formaat.

Line-up medewerker Knivesandtools: Tim

In deze Line-up de keukenmessen van onze collega Tim. Hij laat zijn favoriete messenset zien en verklapt ook waarom deze zijn favoriet zijn.

Line-up medewerker Knivesandtools: Victor

In deze Line-up de keukenmessen van onze collega Victor. Hij laat zien met welke keukenmessen hij indrukt maakt op zijn vrienden.

Line-up medewerker Knivesandtools: Sjoerd

In deze Line-up de keukenmessen van onze collega Sjoerd. Hij laat zijn favoriete keukenmessen zien en die lijken stiekem op zijn zakmesverzameling.

Line-up: barbecue tools

Deugdelijke messen zijn onmisbaar bij een goede barbecue. In deze line-up zetten we speciaal voor jou de beste barbecue tools op een rij! Bekijk de line-up en wie weet zit er iets voor jou tussen!

Hoe maak ik een line-up?

Een line-up laat zien waarom een chefkok, een bakker, een slager en ieder ander die van eten (maken) houdt (jij dus!) voor bepaalde keukenmessen kiest. En je zal zien, de ideale messenset is per persoon heel verschillend. Verberg je mooie collectie keukenmessen niet, maar laat ze zien!