Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

OXO Good Grips mandolines en snijhulpjes: de perfecte partner in de keuken

Universeel design en producten die voor iedereen bruikbaar zijn. Dat is de filosofie achter OXO. Jong, oud, man, vrouw, rechts- of linkshandig, iedereen moet de OXO-producten met plezier kunnen gebruiken. De mandolines van OXO zijn dan ook zeer gebruiksvriendelijk. De mandolines zijn degelijk gebouwd en het concept is goed doordacht. De meeste losse onderdelen kun je op de OXO- mandolines zelf plaatsen, zodat je niets kwijt kunt raken. Een helpende hand in elke keuken!

Lees meer
3 Producten

Waarom kies je voor OXO?

OXO is altijd bezig met het oplossen van problemen. Voor gebruikers met mobiliteitsproblemen, maar ook buiten de keuken. Zo doneert OXO 1% van haar jaarlijkse omzet aan de ‘1% For the Planet’-stichting. Deze werkt aan het verbeteren van onze planeet in de breedste zin van het woord. Door OXO te kopen help je dus niet alleen je eigen kookskills, maar ook de planeet.

Ontwerp & vindingrijkheid

Al sinds de start van OXO tientallen jaren geleden is het bedrijf bezig met het ontwerpen en vinden van slimme oplossingen. Uitstekend ontwerp en perfecte uitvoering staan hierin voorop. Je merkt bij OXO aan alles dat er goed over is nagedacht. De producten zien er niet alleen bij aankoop mooi uit, ze werken ook daadwerkelijk!

Historie van OXO

OXO begon in 1990 toen oprichter Sam Farber een nieuw soort dunschiller ontwierp voor niemand minder dan zijn eigen vrouw Betsey. Zij worstelde met een lichte vorm van artritis en had hierdoor moeite met het bedienen van een standaard dunschiller. Sam ging aan de slag en kwam met een ontwerp voor een dunschiller die de markt zou veranderen. De specifieke ‘Good Grips’-handgreep bleek namelijk een schot in de roos. Tegenwoordig is OXO een bedrijf met een sterke maatschappelijke binding.

Veelgestelde vragen over OXO