Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Vandaag besteld, maandag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Saladini: Steakmessen van Italiaans ambacht

Saladini steakmessen zijn verfijnde gereedschappen die elke maaltijd omtoveren in een ervaring, elke steak in een kunstwerk. Het snijden van vlees voelt als het snijden van boter, zo moeiteloos en soepel. Deze steakmessen zijn een toonbeeld van elegantie. Oeroude ontwerpen worden naar moderne maatstaven geproduceerd. Dat zorgt voor een fraaie mix tussen historische traditie en hedendaagse kwaliteit. Met een steakmessenset van Saladini toon je dat je stijl hebt en oog hebt voor vakmanschap en Italiaanse traditie.

Lees meer
5 Producten

Waarom kies je voor Saladini?

Je kiest voor Saladini wanneer je iets unieks wilt. Wanneer je messen op tafel wilt die anders zijn dan andere steakmessen. Saladini-steakmessen hebben een uniek ontwerp. De handgrepen zijn uitstekend ergonomisch gevormd. De lemmeten puntig voor precies snijwerk op je bord. Zo komen jouw culinaire uitspattingen optimaal tot uiting.

Saladini maakt voor haar steakmessen uitsluitend gebruik van schitterende materialen. Denk aan mediterraan olijfhout, ossenhoorn, wengéhout, buffelhoorn en verschillende andere opties. Wat deze materialen gemeen hebben is dat ze allemaal natuurlijk zijn. Hierdoor is ieder Saladini-steakmes uniek.

Saladini-steakmessen zijn gemaakt voor Bourgondiërs. Mensen die het liefst urenlang tafelen, en die waarde hechten aan kwaliteit. Deze steakmessen zijn natuurlijk schitterend op tafel tijdens het diner. Maar leg ze ook eens bij de borrelplank. Een saucisson, salami of fuet laat zich met een steakmes prima snijden.

Historie van Saladini

Al sinds 1306 worden er in het Italiaanse Scarperia messen en ander snijgereedschap met de hand vervaardigd. Deze eeuwenoude traditie heeft het Toscaanse dorpje de naam ‘Town of Knives’ opgeleverd. Eén van de families die hieraan heeft bijgedragen, is de familie Saladini. Al eeuwenlang produceren zij op ambachtelijke wijze traditionele messen en accessoires.

En die traditie duurt voort. Met dezelfde passie en waarden als eeuwen geleden maken ze ook vandaag de dag hoogwaardige messen. Maar dan in een modern jasje. Gemaakt van materialen met hoge kwaliteit en met veel aandacht voor de details. En omdat alle messen met de hand gemaakt worden, is elk mes uniek.

Veelgestelde vragen over Saladini