Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Le Creuset wijnaccessoires: kelnersmessen met Franse stijl

Le Creuset wijnaccessoires geven het opentrekken van een fles wijn net wat meer charme. Hoogwaardige kelnersmessen en kurkentrekkers voor de echte Bourgondiërs. Wie bekend is met hun uitgebreide assortiment van wereldklasse weet dat Le Creuset niet bepaald over één nacht ijs gaat. Deze wijnaccessoires zijn dan ook van uitmuntende kwaliteit.

Lees meer
10 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50

Le Creuset wijnaccessoires: kenmerken

De wijnaccessoires van Le Creuset zijn ontworpen om functioneel te zijn en dus gebruikt te worden. Dankzij de robuuste materialen die gebruikt worden zijn ze goed bestand tegen het vele dagelijkse gebruik en gaan ze lang mee. Ze zijn elegant, stijlvol en komen in hetzelfde kenmerkende kleurenpalet als de overige producten van het merk. Hierdoor zijn het visueel aantrekkelijke toevoegingen aan elke tafelsetting! De wijnaccessoires zijn zo ontworpen dat ze te combineren zijn met verschillende soorten wijnflessen.

Le Creuset wijnaccessoires zijn ontworpen om praktisch, functioneel en makkelijk in het gebruik te zijn. Ze helpen je bij het openen schenken en bewaren van de wijn. De wijnaccessoires zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal, kurk en siliconen. Deze materialen zijn van hoge kwaliteit en geschikt voor gebruik met wijn.

Het is vaak mogelijk om matchende wijnaccessoires te vinden als je al Le Creuset producten hebt!

Le Creuset wijnaccessoires: screwpull

Voorheen waren deze wijnaccessoires bekend onder de naam Screwpull. Jaren geleden nam Le Creuset het bedrijf en merk Screwpull over. Inmiddels zijn alle producten van Screwpull over naar Le Creuset en heet alles gewoon Le Creuset. Zelfde kwaliteit, andere naam.