Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

NL

Sujihiki: moeiteloos vis en vlees snijden

De sujihiki is het tweezijdig geslepen alternatief voor een Yanagiba. Met het lange lemmet van een sujihiki snijdt je moeiteloos flinterdunne, rechte plakjes vlees en vis. De naaldachtige vorm maakt het ideaal om gemakkelijk onder vet te komen en om ongewenst vet of bindweefsel, van grote stukken vlees zoals ribeye of varkenslende, te verwijderen. Ook perfect te gebruiken voor het fileren en villen van vis. Let er wel op dat dit mes niet van graten of botjes houdt!

contact
(078) 481 771Bereikbaar op werkdagen van 8.00 uur tot 18.00 uur

Verzendkosten in België

Bestellingen boven de € 50,- GRATIS verzending.

Bestellingen onder de € 50,- verzendkosten € 2,95.


nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

volg ons
Bezorgen
postnl
ups
gls
Afhalen
ups
Betalen
payment-bancontactmrcash
payment-kbcpaymentbutton
payment-visa
payment-mastercard
payment-paypal
payment-sofortueberweisung
BEBelgië (Nederlands)