Menu
Voor 22.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
NL
FR
Service
Cadeaubon
0
Shop nu
Filteren

Eden Classic Damast

De Classic Damast serie is een klassiek vormgegeven keukenmessenserie. Kwalitatief hoogwaardige messen met een lemmet van damaststaal en een kern van VG-10. De handgreep, van een composiet bestaande uit linnen en kunsthars, past er qua stijl helemaal bij. De volledige lengte van het lemmet kan gebruikt worden bij het snijden, door het weglaten van de verdikking tussen de greep en het lemmet. Hierdoor wordt het tevens makkelijker om het mes weer te slijpen.

Meer informatie

Hard en slijtvast VG-10 staal

De kern van het lemmet, waar daadwerkelijk mee gesneden wordt, is van zeer hard en roestvast VG10-staal (hardheid 60° Rockwell C). Dit harde en sterke staal zorgt er voor dat de messen lang scherp blijven.

Perfecte snijeigenschappen

Naast het fraaie uiterlijk beschikken de messen over uitstekende snij-eigenschappen. De messen uit Eden Quality Classic Damast serie zijn in perfectie geslepen tot de juiste dikte.

25 jaar garantie!

Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze keukenmessen dat wij maar liefst 25 jaar garantie geven op materiaal en fabricagefouten!

Minder informatie
 Eden Classic Damast Koksmes 20 cm

Hoogwaardig multifunctioneel koksmes voor het meest voorkomende snijwerk in de keuken. Lemmet van Japans Damast roestvrijstaal met een kern van VG10-staal.

 Eden Classic Damast Universeel mes 13 cm

Hoogwaardig Universeel mes van middelgroot formaat. Te gebruiken voor uiteenlopende snij werkzaamheden. Ook geschikt voor mensen die liever niet met grote messen werken. Lemmet van Japans Damast roestvrijstaal met een kern van VG10-staal.

 Eden Classic Damast Vleesmes 20 cm

Hoogwaardig vleesmes geschikt voor het aansnijden van grote stukken gebraden vlees of een hele ham in plakjes of stukken. Lemmet van Japans Damast roestvrijstaal met een kern van VG10-staal.

 Eden Classic Damast Officemes 9 cm

Hoogwaardig Officemesje bruikbaar voor schil- en garneerwerkzaamheden alsmede het kleinere snijwerk. Lemmet van Japans Damast roestvrijstaal met kern van VG10-staal.

 Eden Classic Damast Santokumes 18 cm

Hoogwaardig Santokumes. Veelzijdig Aziatisch type keukenmes voor het snijden van vlees, groenten en vis. Lemmet van Japans Damast roestvrijstaal met kern van VG10-staal.

 Eden Classic Damast broodmes 20 cm

Hoogwaardig Broodmes met gekartelde snede. Snijdt moeiteloos door harde en zachte korsten zonder het brood te pletten. Lemmet van Japans Damast roestvrijstaal met een kern van VG10-staal

 Eden Classic Damast Schilmes 9 cm

Hoogwaardig recht Schilmesje bruikbaar voor het schillen van groente en fruit maar ook voor divers kleiner snijwerk. Lemmet van Japans Damast roestvrijstaal met kern van VG10-staal.

 Eden Classic Damast 3-delige messenset

3-delige messenset uit de Eden Classic Damast serie.

 Eden Classic Damast 3-delige messenset

3-delige messenset uit de Eden Classic Damast serie.

 Eden Classic Damast 6-delige messenset (incl. blok)

6-delige messenset uit de Eden Classic Damast serie.

 Eden Classic Damast 4-delige messenset (incl. blok)

4-delige messenset uit de Eden Classic Damast serie. Inclusief messenblok van walnoothout.

 Eden Classic Damast 4-delige messenset (incl. blok)

4-delige messenset uit de Eden Classic Damast serie. Inclusief messenblok van bamboe.

Show more
1