Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Eden accessoires

Deze accessoires van Eden maken je keukenuitrusting compleet! Bij een goed keukenmes hoort natuurlijk een messenblok om het in op te bergen en een snijplank om op te snijden!

Lees meer
26 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keuze uit meer dan 17.000 producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keuze uit meer dan 17.000 producten

Eden accessoires

De keukenaccessoires van Eden zijn exclusief verkrijgbaar bij Knivesandtools. Eden biedt hoge kwaliteit voor een vriendelijke prijs. Het is ons eigen merk, waardoor wij éxtra zeker zijn van de kwaliteit van de producten. Als je Eden accessoires aanschaft kun je dus rekenen op de beste kwaliteit en geweldige service.

Eden messenblokken en magneten

Het goed en veilig opbergen van je messen is belangrijk en verlengt de levensduur van je keukenmessen. Met de rubberhouten messenblokken van Eden heb je je messen altijd bij de hand en tegelijkertijd veilig opgeborgen. Door de horizontale gleuven raakt het lemmet niet onnodig het hout en blijven je messen langer scherp. Ook zijn er magneetstrips van Eden verkrijgbaar. Messenmagneten zijn een prachtige toevoeging voor in je keuken. Niet alleen zien een magneetstrip er mooi uit, het is ook veilig voor het lemmet van je keukenmes. Met een messenmagneet komt het lemmet alleen in contact met het hout, waardoor het lemmet vlijmscherp blijft en de snijrand niet wordt beschadigd. Bovendien geef je met een messenmagneet je mooiste keukenmessen een ereplekje geven in de keuken, een lust voor het oog!

Eden snijplanken

Een goede snijplank maakt het genot van goede keukenmessen helemaal compleet. De snijplanken zijn gemaakt van verschillende types hout van hoogwaardige kwaliteit, zoals o.a. Zebranohout, Amerikaans notenhout en acaciahout. Ook zijn ze verkrijgbaar in verschillende formaten en kan je kiezen voor een snijplank met of zonder rubberen voetjes. Wil je professioneel in je keuken aan de slag? Kies dan voor een Eden snijplank.

Eden mesbeschermer

Wil je ruimte besparen en toch je keukenmessen veilig opbergen? Eden mesbeschermers voorkomen dat je keukenmessen krassen of beschadigingen oplopen in de keukenla. Bovendien is het voor jou als gebruiker ook veiliger: je grijpt niet per ongeluk de scherpe kant van het mes vast. De binnenkant is gemaakt van een zacht fleecemateriaal, zodat je messen optimaal beschermd zijn. Eden mesbeschermers klemmen zich goed vast om het lemmet van je mes, zodat het mes nooit per ongeluk uit de mesbeschermer schiet. De mesbeschermers zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Van kleine groentemesjes tot grote koksmessen, er is een geschikte mesbeschermer voor ieder mes.