Voor 19.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Keukenmessen & snijden

Eden Essentials keukenmessen: topkwaliteit op z'n voordeligst

Zoek je keukenmessen die kwalitatief goed en ook voordelig zijn? De Eden Essentials-serie is de beste keuze. Geen toeters en bellen. Gewoon uitstekende messen. Ze snijden goed, liggen lekker in de hand en zijn supervoordelig. Ontzettend veel waar voor je geld. Meer heb je niet nodig, toch?

Eden Essentials-keukenmessen: beproefd bouwplan

Voor de ontwikkeling van de Eden Essentials-serie zijn we met een goed ontwerp naar onze Portugese fabrikant gestapt. Het ontwerp van de messen is klassiek en ergonomisch helemaal verantwoord. Het lemmet loopt door tot het einde van de full-tang handgreep, die is gemaakt van het extreem duurzame, harde polyoxymethyleen.

Duits staal

De gebruikte staalsoort is X50CrMoV15-staal, ook wel Duits staal genoemd. Een door gerenommeerde merken veelgebruikte staalsoort met goede snij-eigenschappen en een grote roestbestendigheid. Elk lemmet is over de hele lengte dun uitgeslepen. De snijweerstand is daardoor bijzonder laag voor een Westers mes.

Makkelijk in onderhoud

Ieder mes moet op zijn tijd geslepen worden. Gelukkig gaat dat bij dit staal heel makkelijk. Even langs een slijpstaaf halen of bijslijpen op slijpstenen kun je prima zelf! De Essentials-messen zijn vaatwasserbestendig, maar ons advies is de messen met de hand af te wassen. Zo voorkom je aantasting van het metaal en blijf je langer genieten van deze topmessen.

Complete serie

Met een fijn koksmes kom je een heel eind. Maar als je wilt kun je deze serie uitbreiden met alle basics voor de keuken, allemaal even goed. Een tourneermes, officemes, schilmes, vleesmes, broodmes en zelfs een santoku-mes maken het plaatje compleet. En natuurlijk de steakmessenset… Aan tafel!

25 jaar garantie op Essentials-keukenmessen

Wij geven maar liefst 25 jaar garantie op materiaal- en fabricagefouten!