Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Miyabi 7000D keukenmessen: strak en modern design

De Miyabi 7000D messen zijn een lust voor het oog. Het aantrekkelijke damaststaal wordt gecomplementeerd door een strakke, comfortabele handgreep. De kern van het lemmet is van CMV60-staal. Een sterke en duurzame staalsoort, die ingevouwen zit tussen 64 lagen damast. In 7000D staat de D dan ook voor damast. De snede is Honbazuke-geslepen wat samen met de hoge hardheid voor een uitzonderlijke scherpte zorgt.

Lees meer
6 Producten

Eigenschappen van de Miyabi 7000D serie

In de handgreep herkennen we strak en modern Japans design. Het is een traditionele D-vorm waardoor het mes ook bij langdurig gebruik fijn in de hand ligt. De D-vormige greep, ook wel ‘kastanjegreep’ genoemd, is in principe rechtshandig. Echter merken we in de praktijk dat ook linkshandigen met deze vorm prima uit de voeten kunnen. De roestvrijstalen handgreep is ingelegd met een deel donker micarta. Dit is een composiet materiaal van linnen en kunsthars. Strak en chic.

Een Westers gewicht

Doordat de handgreep voor een groot deel uit roestvast staal bestaat is de 7000D-serie relatief zwaar. Deze messen zitten daardoor qua gewicht dichter bij Europese keukenmessen. Toch krijg je bij een Miyabi 7000D-mes wel de snijprestaties van een Japans keukenmes. Ideaal dus voor mensen die graag wat meer gewicht in handen hebben.