Nu besteld, maandag in huis Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Keukenmessen & snijden

Nesmuk EXCLUSIVE: schoonheid verpakt als koksmes

Bij de eerste kennismaking met een keukenmes uit de EXCLUSIVE-serie van Nesmuk wordt je oog als eerste getrokken naar het weergaloze damaststaal van het lemmet. 

Dit staal bestaat uit maar liefst 210 lagen staal. Het vakmanschap van echt damaststaal komt tot uitiing in het damastpatroon: de linkerzijde van het lemmet is hol geslepen en onthult een ander patroon dan de vlak geslepen rechterkant. De snede is extra dun en extra scherp. Een Nesmuk-mes zoeft door je etenswaren heen.

Een krop van zilver!

Het unieke lemmet loopt over in ergonomisch fantastisch vormgegeven handgreep. Ook langdurig werken met deze messen doe je voor je plezier. De scheiding tussen handgreep en lemmet is afgewerkt met een krop van zilver. Het spreekt vanzelf dat alleen de beste vakmensen van Nesmuk deze messen met de hand maken. Vergelijk deze mensen met topcouturiers uit Milaan en Parijs. Zelfs binnen de exclusieve wereld van Nesmuk betekent EXCLUSIVE ook echt exclusief. Een niet geringe prestatie!

Weergaloze scherpte

Ieder mes moet bij normaal gebruik met een zekere regelmaat geslepen worden. Een hol geslepen mes is makkelijker op fabrieksscherpte te krijgen en te houden. Het gebruik van de als accessoire verkrijgbare, met diamantpasta behandelde, stropping paddle is vaak al voldoende. Een mes van dit kaliber moet wel geslepen worden door iemand met voldoende ervaring. Al is het maar om beschadigingen te voorkomen. Mocht je je hier onzeker over voelen dan doet Nesmuk het graag voor je. Gratis, gedurende 30 jaar! 

Een leven lang snijplezier

Zoals ieder goed keukenmes hoort een Nesmuk niet in de afwasmachine thuis. Was hem na gebruik af met lauw water en droog hem goed af. Snijden doe je natuurlijk op een houten snijplank. Confrontaties met bijvoorbeeld botten moeten natuurlijk vermeden worden. Als dit mes goed behandeld wordt heb je er voor de rest van je leven plezier van. En je (klein)kinderen ook.