Voor 19.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Keukenmessen & snijden

Onmisbare Nesmuk accessoires

Net als de Nesmuk-messen zijn de accessoires van een uitzonderlijk hoge kwaliteit. Onmisbare accessoires om het optimale uit je Nesmuk-messen te halen. 

Met de luxe (magnetische) messenhouder presenteer je op een fraaie manier je Nesmuk-messen. De mesbeschermers zijn ideaal om schade van je Nesmuk-messen te voorkomen. De stropping paddle (pre-loaded) is perfect voor het polijsten van je Nesmuk-messen en het slijpen zo lang mogelijk uit te stellen.

Over de Nesmuk-messenhouder

Het messenblok van Nesmuk is de ideale accessoire om je Nesmuk-messen op een elegante wijze te presenteren. De messenhouders van Nesmuk hebben ruimte voor vijf messen. Ze zijn verkrijgbaar in twee houtsoorten: esdoorn en walnoot. De randen van het messenblok zijn omgeven door een rubberen koord voor een optimale bescherming. De voet is van gepolijst en verchroomd aluminium. Het getemperde oranje glas maakt de luxe uitstraling compleet.

Over de Nesmuk-mesbeschermers

De mesbeschermers van Nesmuk voorkomen beschadiging aan het lemmet. De mesbeschermers zijn gemaakt van plantaardig, gelooid leer. De magnetische strip aan de binnenkant houdt de messen stevig op hun plaats. De mesbeschermers zijn beschikbaar voor het koksmes, de slicer en het officemes.

Over de stropping paddle

De stropping paddle van Nesmuk is ideaal om op een duurzame manier je Nesmuk-mes te slijpen. De strop heeft vier leren kanten: ruw, medium, fijn en zeer fijn. De eerste drie – opbouwend van ruw naar fijn – zijn bedoeld om het mes weer zijn originele scherpte terug te laten krijgen. De vierde is voor het polijsten van de snede.

Weet je nog niet zoveel van stroppen? Wij leggen je het in onze ‘Sharpening University’ uit:

Alles wat je moet weten over stropen