Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Nesmuk Soul keukenmessen: snijden met bezieling

Nesmuk Soul keukenmessen: het resultaat van het samensmelten van eeuwenoude smeedkunst en hedendaagse innovaties. Moderne messen met een oude ziel. Deze serie onderscheidt zich door haar uitgebalanceerde gewicht en ergonomisch ontworpen handgrepen. Alle ingrediënten voor een vloeiende snijervaring. Of je nu een doorgewinterde chef-kok of een gepassioneerde thuis-kok bent, deze keukenmessen zijn gemaakt om je kookkunsten naar een hoger niveau te tillen.

Lees meer
6 Producten

Eigenschappen van de Nesmuk Soul serie

Binnen het assortiment van Nesmuk zou je de Soul-serie oneerbiedig als ‘instap’-lijn kunnen zien. Alle andere series zijn immers kostbaarder. Dit doet echter niets af aan de uitzonderlijke kwaliteit van deze keukenmessen. Zo maakt de geometrie van de lemmeten dat deze messen beter snijden dan veel (duurdere) messen van andere merken. Tel daarbij op dat deze messen met de hand in Duitsland gemaakt worden en je snapt dat dit echt een extreem goede lijn keukenmessen is.

Speciaal Niobium staal

Conventionele, roestvaste staalsoorten voldoen niet aan Nesmuk haar strenge eisen. Ze zijn simpelweg niet goed genoeg geschikt voor de zeer dunne snijgeometrie van de lemmeten. Daarom heeft Nesmuk een staalsoort ontwikkeld met extra niobium. Hierdoor presteert dit roestvaste staal significant beter.

Een leven lang snijplezier

Zoals ieder goed keukenmes hoort een Nesmuk niet in de afwasmachine thuis. Was hem na gebruik af met lauw water en droog hem goed af. Snijden doe je natuurlijk op een houten snijplank. Confrontaties met bijvoorbeeld botten moeten natuurlijk vermeden worden. Als dit mes goed behandeld wordt heb je er voor de rest van je leven plezier van. En je (klein)kinderen ook.