Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

My First Victorinox: kinderzakmessen voor kinderen op avontuur

Het zakmes speciaal voor kinderen! Dit zakmes biedt een veilige manier om kennis te maken met de wondere wereld van zakmessen. Voor avontuurlijke kinderen die de hele dag in het bos zijn. Iedereen kan zich zijn eerste zakmes nog wel herinneren. Hoe mooi is het dan om als (groot)ouder met je (klein)kind die ervaring te delen?

Lees meer

6 Producten

Kenmerken van de My First Victorinox kinderzakmessen

My First Victorinox kinderzakmes: het lemmet

Speciaal voor kinderen heeft Victorinox deze zakmessen voorzien van een stompe punt. Maar vergis je niet: de snede is wel gewoon scherp. Die punt voorkomt onbedoelde prik-ongelukjes. De scherpe snede zorgt er juist voor dat je kunt snijden. Op een bot mes ga je sneller kracht zetten, wat juist de kans op incidenten vergroot.

My First Victorinox kinderzakmes: de handgreep

De handgrepen van deze vrolijke kinderzakmessen zijn gemaakt van kunststof. Hierdoor heeft het kind een maximale grip op het mes en glijdt het niet uit de hand. Victorinox kinderzakmessen zijn speciaal ontworpen voor kleine handen. De handgrepen zijn er in verschillende vrolijke printjes en kleuren.

My First Victorinox kinderzakmes: gereedschappen

Naast het mes is dit kindermes ook nog van een paar andere gereedschappen voorzien. Zo is er een flesopener met schroevendraaier, pincet, tandenstoker en zaag aanwezig. Alles om een kind veilig met zakmessen te leren omgaan. Bij deze kinderzakmessen zit altijd een nekkoord of kettinkje. Zo wordt verlies tijdens het ravotten in de natuur voorkomen.