Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Vandaag besteld, maandag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Demko Knives: bedenker van de meest innovatieve, sterke vergrendelingmechanismes in de industrie

Andrew Demko is een van de beste ontwerpers in de messenwereld. Hij staat bekend om zijn innovatieve bijdragen aan de industrie. Vooral met zijn uitvinding van de Tri-Ad- en Scorpion-Lock voor Cold Steel, wat van de sterkste vergrendelingsmechanismes ooit. Deze kwaliteit zet hij door binnen Demko Knives met populaire modellen als de AD 20.5, een messenserie uitgerust met de eenhandig te gebruiken Shark-Lock. Deze vergrendeling is een doorontwikkeling van al zijn voorgaande ontwerpen en een van de gaafste vergrendelingen to-date. Ook produceert Demko Knives tactische vaststaande messen met een hoge cool-factor.

Lees meer

31 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keuze uit meer dan 17.000 producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keuze uit meer dan 17.000 producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50

Waarom Demko Knives?

Door zijn jaren bij Cold Steel en ervaringen binnen de messenindustrie weet Andrew Demko als geen ander hoe je een goed productiemes neerzet. Deze kennis, eveneens als zijn contacten binnen de messenindustrie, neemt hij met zich mee bij Demko Knives om uitstekende messen te produceren. Wanneer je dus een Demko-mes koopt is kwaliteit gegarandeerd!

Demko Knives series

Demko Knives AD20.5

De AD20.5-serie bestaat uit in Taiwan geproduceerde messen, gemaakt van eersteklas materialen. Verkrijgbaar in diverse premium staalsoorten als CPM 3V, CPM 20CV en verschillende handgreepmaterialen als G10 en titanium. Er is voor ieder wat wils. De AD20.5 is uitgerust met de populaire Shark-Lock-vergrendeling.

Demko Knives AD20

De AD20-serie is gemaakt in de Verenigde Staten, in tegenstelling tot de 20.5-serie, die uit Taiwan komt. De AD20 is groter van formaat en daarmee beter voor wie een heavy-use zakmes zoekt. De AD20 is verkrijgbaar in diverse premium staalsoorten en handgreepmaterialen en is uitgerust met de populaire Shark-Lock-vergrendeling.

Demko Knives FreeReign

De FreeReign-serie is ontworpen als hard-use mes voor intensief gebruik. Dat reflecteert zich in het 5 mm dikke lemmet en de griprijke handgreep. In deze serie zie je duidelijk de hand van Andrew terug. Zo heeft de handgreep iets weg van die van de Cold Steel AD10 en AD15. De FreeReign heeft een patent-pending MOLLE-compatible kydex schede. Bijzonder aan de schede is de constructie die ervoor zorgt dat je geen scherpte verliest.

Demko Knives Armiger

De Armiger-serie bestaat uit twee formaten vaststaande messen: de kleine Armiger 2 en de grotere Armiger 4. De Armiger 2 wordt geleverd met een kydex schede met een clipje waarmee je hem om je nek draagt of aan een sleutelbos. De Armiger 4 heeft evenals de FreeReign de patent-pending schede.

Demko Knives Shark-Cub

De Shark-Cub is gemaakt als antwoord op de vraag naar een kleiner, compacter zakmes van Demko Knives. De Shark-Cub is eveneens voorzien van de innovatieve Shark-Lock-vergrendeling en is verkrijgbaar in verschillende lemmetvormen. Het kleinere formaat, en de deep-carry-pocketclip, maakt het ideaal voor EDC-gebruik.

Over Demko Knives

Andrew Demko, eigenaar en oprichter van Demko Knives, vond zijn roeping in 1988 toen hij begon met het smeden van beitels. Zijn passie voor het vak leidde al snel tot het maken van messen. Andrews passie voor techniek en oog voor detail viel op. Bij Cold Steel zette Andrew zijn stempel door enkele van de meest innovatieve en krachtigste vergrendelingsmechanismes in de industrie te ontwerpen. De legendarische Tri-Ad-Lock, de Scorpion-Lock, en later onder zijn eigen merk: de Shark-Lock. Na de overname van Cold Steel door GSM Outdoors in 2018 breidde Andrew zijn bedrijf uit met John Demko, zijn broer, die veel expertise met zich meebracht op het gebied van custom messenproductie, fabricage en verkoop. Ook voegde langdurige vriend en mede-messenmaker Mike Wallace zich bij het team. Vandaag de dag maakt Demko Knives hoogwaardige messen met vernieuwende features die onder liefhebbers zeer gewild zijn.

Veelgestelde vragen over Demko Knives