Vandaag besteld, maandag in huis Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Zakmessen & Multitools

Victorinox Signature: schrijven met je zakmes

Met een zakmes uit de Victorinox Signature-serie is een pen lenen verleden tijd.

Dit zakmes omvat namelijk niet alleen de traditionele gereedschappen van een Zwitsers zakmes maar is ook voorzien van een balpen. In totaal heeft de Signature drie uitklapbare onderdelen: een mes, schaar en vijl met schroevendraaier. De Signature wordt geleverd met een tandenstoker en een pincet. Er is plaats voor één van de twee. Je bepaalt zelf welke je het liefst bij je draagt.

Signature Lite

Een variant op de Victorinox Signature is de Signature Lite. Het verschil is de led-lamp. De pincet en tandenstoker hebben plaats gemaakt voor de lamp. Door de toevoeging van de led-lamp kan je zelfs in het donker werken met dit zakmes. De Signature Lite wordt geleverd met een mes, schaar, sleutelring, balpen en nagelvijl waarvan de punt te gebruiken is als schroevendraaier.

Victorinox, het enige echte Zwitserse zakmes

Victorinox is voor velen het eerste zakmes dat ze ooit kregen. Het design van Victorinox herken je uit duizenden aan het schild met kruis. Deze messen van Victorinox worden ook wel het Zwitserse zakmes genoemd. Victorinox-messen zijn er met zaagjes, schroevendraaiers, tangetjes, schaartjes, vijltjes, meetlatjes en nog veel meer functies. En ze zijn te vinden in praktisch elke prijsklasse.