Voor 19.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Chris Reeve: messen van topkwaliteit

Chris Reeve-logo

Chris Reeve: de messen die zijn naam dragen ademen zonder uitzondering allemaal kwaliteit. De legendarische Sebenza-zakmessen worden vaak genoemd en geroemd als het gaat om ultieme “grail-knives”, de heilige graal onder de messen. 

Gebruik van superieure materialen, gecombineerd met zeer doordachte en met uitzonderlijke precisie uitgevoerde techniek maken deze messen pareltjes om mee te werken. Er wordt vaak gezegd dat je pas echt weet hoe een zakmes behoort te werken wanneer je een Chris Reeve Sebenza in je handen hebt gehad, en wij kunnen dat alleen maar beamen.

Chris Reeve: Sebenza tot Green Beret

De vaststaande survivalmessen van Chris Reeve zijn gemaakt volgens dezelfde principes: topmaterialen en goed doordacht. Zo is een aantal van deze modellen, bijvoorbeeld de Chris Reeve Green Beret, ontwikkeld in samenwerking met Special Forces-militairen die als geen ander weten aan welke eisen een goed mes moet voldoen. Verdere samenwerking met Bill Harsey, een andere grote naam uit de messenwereld, hebben geleid tot een lijn producten van absolute topkwaliteit. Wij van knivesandtools zijn erg trots dat we de Chris Reeves messen mogen verkopen.