Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Vandaag besteld, maandag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Leatherman zakmessen: compact en veelzijdig

Leatherman zakmessen worden met dezelfde passie gemaakt als hun multitool-broers. Soms heb je niet zo’n hele multitool nodig, maar vooral een mes. Ook dan heeft Leatherman precies wat je nodig hebt. Leatherman maakt zakmessen die volledig op zich staan als ontwerp, maar ook wordt inspiratie geput uit multitools waarvan men even de helft van de tool verwijdert waardoor een handig Leatherman zakmes overblijft.

Lees meer

13 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keuze uit meer dan 17.000 producten

Eigenschappen van Leatherman zakmessen

Functioneel ontwerp zit diep in het DNA van Leatherman. Vorm volgt functie. Dat merk je ook aan de zakmessen die ze maken. Duidelijk zie je de design-elementen van de multitools. Maar je ziet ook duidelijk dat het geen slappe aftreksels van de originele tools zijn. Het zijn echt zelfstandige zakmessen.

Leatherman Skeletool KBx zakmes

Een perfect voorbeeld van die Leatherman-zakmessen die zijn gebaseerd op de multitools is de KBx-serie. Dat zijn Leatherman-zakmessen die feitelijk zijn gemaakt van een halve Skeletool-multitool. Hetzelfde ontwerp met de gewicht besparende gaten. Met een mes, maar ook met een flesopener in de pocketclip.

Leatherman Free zakmes

Ook de Leatherman Free-serie bevat zakmessen. Hetzelfde textuurtje op de greepdelen, en dezelfde magneten die de gereedschappen dichthouden. Toch zijn het volwaardige EDC-zakmessen. Met een paar extra tooltjes, waaronder een priem en een schaartje.

Leatherman-garantie: 25 jaar

Een multitool moet gewoon werken. Daar maakt Leatherman zich hard voor. Naast het maken van een stevige tool geeft Leatherman 25 jaar garantie op product- en materiaalfouten.