Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Victorinox Hunter: voor de jager

De Hunter is speciaal gemaakt voor jagers die veel wild moeten ontweien. Met het grote mes en de guthook is dit zakmes je ideale redder in nood. Het mes en de guthook zijn eenhandig te openen met het duimgat. De Hunter komt met een extra lemmet, in plaats van de standaard blikopener. Dankzij de gebogen vorm en de vlijmscherpe gekartelde snede van het lemmet is het ontweien van wild een waar gemak. De stompe punt van het lemmet zorgt ervoor dat het wild niet beschadigd wordt tijdens het ontweien. Wel zo handig!

Lees meer

4 Producten

Victorinox Hunter: kenmerken

Victorinox Hunter: het grote mes

Het grote mes is vlijmscherp en heeft een snijgedeelte van 8 centimeter. Eenmaal uitgeklapt valt het mes direct in de vergrendeling en is er nergens speling. Hierdoor kan het nooit ongewenst inklappen en is het geschikt voor zware klussen. Het mes is erg stevig en wordt veelal gebruikt voor de jacht en andere survival- en outdooractiviteiten De guthook is licht gebogen en heeft een stompe punt.

Victorinox Hunter: de handgreep

De schaaldelen zijn gemaakt van nylon en ingelegde delen rubber en deze combinatie zorgt voor een stevige grip onder alle omstandigheden. Door de opvallende kleur is het mes eenvoudig terug te vinden wanneer je het laat vallen of verliest.

Victorinox Hunter: de zaag, boorpriem en guthook

De zaag zelf is dun. De rug is ongeveer 1.2mm dik en de vertanding 1.6mm. Naast levend hout maakt deze zaag natuurlijk ook korte metten met pallets en planken. De boorpriem is geschikt om dingen te markeren op hout. Daarnaast is het ook handig om in zachte metalen te prikken. Om te markeren waar je moet boren bijvoorbeeld. Ben je onderweg in the middle of nowhere en moet je wild ter plekke ontweien? Met de guthook, een extra mes met gebogen, botte en gekartelde lemmet, heb je die klus in no time geklaard! Het speciale gebogen lemmet zorgt ervoor dat je de binnenkant van het wild niet beschadigd terwijl je aan het snijden bent.

Garantie

Betrouwbaarheid en perfectie tot in detail: een Victorinox is een echte compagnon voor het leven. Victorinox garandeert dat alle messen en multitools zijn gemaakt van roestvrijstaal. Daarom geeft Victorinox een levenslange garantie op materiaal- en fabricagefouten. Je hoeft je dus geen zorgen te maken bij eventuele fabrieksfouten.

Victorinox Hunter Pro

Victorinox heeft ook andere jachtmessen in het assortiment zoals de [Hunter Pro](kato://category/ victorinoxhunterpro).