Voor 19.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Zakmessen & Multitools

Hogue Knives: vlijmscherpe messen, puur vakmanschap

Hogue Knives Logo

De zakmessen en vaststaande messen van Hogue Extreme Knives worden ontworpen door custom messenmaker Allen Elishewitz. Vanuit zijn ervaring in Aziatische vechtkunsten en een carrière bij de US Marines put hij uit een schat aan praktijkervaring voor zijn ontwerpen.

Hogue maakt al sinds 1968 gripdelen voor vuurwapens en andere producten waarbij precisie en kwaliteitscontrole in de productie de hoofdtoon voert. Deze combinatie tussen de slimme en mooie ontwerpen van Elishewitz en de hoogstaande productiefaciliteiten van Hogue maakt dat deze messen tot de top behoren.

Buttonlock

Innovatief aan de zakmessen van Hogue is dat er op een aantal modellen gebruik wordt gemaakt van een buttonlock. Bij dit mechanisme druk je simpelweg de knop op de zijkant van de handgreep in om het mes te ontgrendelen. Hierdoor kom je niet met je vingers in de baan van het lemmet terecht tijdens het sluiten. Deze buttonlock is nog voorzien van een extra vergrendeling welke in te zetten is in geopende positie. Hiermee blokkeer je de buttonlock weer om onbedoeld indrukken van de knop tegen te gaan.