Voor 19.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen
Home Zakmessen & multitools Rick Hinderer Knives

Rick Hinderer Knives: overbuilt, tough & dependable

Rick Hinderer

Rick Hinderer Knives maakt hoogwaardige (zak)messen in het topsegment. Aansprekende messen die zijn gemaakt om te gebruiken. Kenmerkend is de materiaalafwerking van een Hinderer-mes.

Ze hebben namelijk een heel herkenbare manier van stonewashen. Een fraaie afwerking waarop je gebruikssporen nauwelijks ziet. De texturen en vormen van de handgrepen zijn zowel mooi als functioneel. Een echte Hinderer ligt daarom fantastisch in de hand.

cyFmhe-UemQ

Rick Hinderer, de man achter de messen

Rick Hinderer heeft gewerkt als hoefsmid, paardentemmer en brandweerman. De ervaring die hij tijdens deze zware beroepen opdeed gebruikt hij in al zijn ontwerpen. Zijn filosofie luidt: een mes is een gereedschap dat voor jou moet werken, nooit andersom. Daarom zijn Hinderer-messen gemaakt om stevig te gebruiken.

Rick Hinderer XM18 zakmes

De Hinderer XM18 is het meest populaire model van Rick Hinderer Knives. Een archetype waarvan je de kenmerken in vele andere Hinderer-designs terugziet. Een mes dat zowel zijn looks als zijn functionaliteit mee heeft, een perfecte combinatie.

Rick Hinderer ontwerpen bij andere fabrikanten

Naast zijn eigen messen, ontwerpt Rick Hinderer ook messen voor andere merken. Zijn ontwerpen voor Zero Tolerance en Kershaw zijn immens populair. De messen van Rick Hinderer Knives komen echter uit zijn eigen werkplaats waar hij zelf de productie overziet.