Voor 19.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen
Actie

tot 15% korting

op Amare Knives

Zakmessen & Multitools

Amare Knives: innovatie van Duitse bodem, voor spectaculaire prijzen

Amare Knives logo

Amare Knives is een Duits messenmerk, opgericht door messenmaker en ontwerper Ulrich Hennicke. Een bekende naam in de messenwereld. Amare Knives is zijn uitlaatklep voor innovatieve ontwerpen en gave uitvindingen. Een verzamelplaats voor zijn creatieve en vernieuwende ideeën die de messenwereld op zijn kop gaan zetten. Het motto van Amare Knives luidt dan ook ‘There is space outside the box’.

Eersteklas productiemessen in samenwerking met Real Steel Knives

Amare Knives is een samenwerking tussen Ulrich Hennickes bedrijf Messerunicum, en het Chinese messenmerk Real Steel Knives. Bij Knivesandtools hebben wij alleen maar lof voor Real Steel. We waren dan ook zeer verheugd toen we vernamen hadden dat de messen van Amare Knives hier geproduceerd worden. Real Steel levert namelijk hoogwaardige messen met een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Combineer dit met het innovatieve brein van Ulrich Hennicke en je hebt een match made in heaven!


Wie is Ulrich Hennicke?

De Duitse messenmaker Ulrich Hennicke maakt al ontzettend lang innovatieve messen. Continu is hij op zoek naar nieuwigheidjes die hij kan toepassen in zijn messen. Hij is een echte uitvinder, die zich niet alleen tot messen beperkt. Hij heeft fantastische ideeën voor van alles en nog wat. Van zaklampen tot keukenapparatuur. Een bijzondere man, met een bijzondere visie op design. Naast zijn handgemaakte messen heeft Hennicke meerdere malen samengewerkt met grote messenmerken zoals Kizer Cutlery, Spyderco en WE Knives.