Voor 22.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
9,5
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Aftikkers

Zakmessen & multitools

Böker messen: topkwaliteit uit Solingen

Böker-logo

Böker messen staan al honderden jaren bekend om hun Solinger kwaliteit. Als een van de weinigen maakt Böker nog altijd een deel van zijn productie in Solingen, Duitsland. Daar werken vakmensen dag in dag uit om jou van de beste zakmessen te voorzien. Door samenwerkingen met bekende ontwerpers heeft Böker inmiddels voor werkelijk iedereen wel aansprekende messen. 

Böker Plus messen
Naast de in Duitsland gemaakte Böker Manufaktur heeft Böker ook de Plus-serie. Dat zijn ontwerpen van bekende ontwerpers, gemaakt door goede producenten in Azië volgens de strenge kwaliteitseisen van Böker. Zo kun jij Böker-messen kopen tegen nog voordeligere prijzen. In deze serie vind je ondermeer de populaire Böker Kwaiken en de Böker Urban Trapper.

Geschiedenis van Böker Knives
Böker is een messenmerk met een lange geschiedenis die teruggaat tot het eind van de 19e eeuw. Symbool voor Böker is een gestileerde kastanjeboom. Deze boom stond bij de oorspronkelijke fabriek en was volgens grondlegger Heinrich Böker een mooi symbool voor het bedrijf. En bijkomend voordeel was dat het makkelijker was te onthouden dan de voor buitenlanders lastige naam Böker. Het symbool is gebleven, het bedrijf is gegroeid tot producent van talloze messen.