Vandaag besteld, maandag in huis Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Keukenmessen & Snijden

Magnetische messenblokken

Een messenblok is ideaal voor het opbergen van je messen. Dit kan in een messenblok met sleuven, maar ook aan een magnetisch messenblok. Hiermee toon je de messen in volle glorie en verstop je ze dus niet.

Je plaatst een mes gewoon met het lemmet tegen het blok en de magneet zorgt ervoor dat het mes blijft hangen. Bijkomend voordeel: je messen zijn volledig zichtbaar, dus je pakt nooit meer de verkeerde. Bovendien ziet een messenblok er ook nog eens heel gaaf uit op het aanrecht!

Magnetische messenblokken zijn er in verschillende vormen, maten en materialen. Zo is de één geschikt voor vier keukenmessen, de ander voor twaalf. Bedenk daarom van tevoren goed hoeveel messen je op wilt hangen. Op deze pagina staan de lege magnetische messenblokken, van merken als Zwilling, Wüsthof, Kai, Global en ons eigen merk Eden. Ben je op zoek naar een messenblok inclusief messen? Kijk dan op onze pagina met messensets met messenblok.

Eden magnetische messenblokken

De magnetische messenblokken van Eden zijn een aanwinst voor je keuken. Mooi om te zien en veilig voor het lemmet van de messen die je erop bewaart. Het lemmet komt enkel in contact met het hout. Hierdoor blijft het lemmet langer scherp en raakt de snijrand niet beschadigd. Sterk genoeg voor alle type keukenmessen; van officemes tot en met hakmes.