Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

NL

Keuzehulp messensets: meest voorkomende messensets op een rij

Messensets zijn er in diverse samenstellingen. Variërend van 2 tot soms wel 8 messen per set. Met of zonder messenblok. Inclusief slijpstaaf en/of schaar. Kortom: de keuze is reuze. In deze keuzehulp vind je de meest voorkomende messensets.

De basisset

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten keukenmessen met allemaal een eigen specialiteit. Velen vragen zich dan ook af welke messen zij nu écht nodig hebben. We stellen je gerust: er is vrijwel niemand die tientallen typen messen nodig heeft. Een goede basisset bestaat, wat ons betreft, uit vier messen. Een koksmes, broodmes, tourneermes en officemes. Ieder mes dat daar bij komt, is een aanvulling.


De koksopleiding

Het is stap één voor een kok in opleiding: een goed mes. Maar wat voor één? Een goede messenset voor een kok in opleiding bestaat, wat ons betreft, uit vier messen. Een koksmes, officemes, broodmes en een vleesmes. Ieder mes dat daar bij komt, is een aanvulling.


Messenset met messenblok

Wil je in één keer klaar zijn voor alle snijtaken én je messen netjes en veilig kunnen opbergen? Kies dan voor een messenset inclusief messenblok. Een messenblok op je aanrecht zit er erg fraai uit. Bovendien heb je je messen altijd bij de hand en berg je ze veilig op. Echt een eyecatcher in de keuken.


De visliefhebber

Niets doet het hart van een visliefhebbers meer pijn dan een prachtige, verse vis verpesten met een ongeschikt mes. Daarom in deze line-up de perfecte messen om verse vis met liefde te bereiden. Van het fileren tot het decoreren.


De vleesliefhebber

Ben jij een vleesliefhebber? Gebruik voor het snijden van rauw én gebraden vlees enkel een vlijmscherp mes. Daarmee voorkom je dat je het vlees scheurt in plaats van snijdt. Want een goed mes laat een verrukkelijk stuk vlees volledig tot zijn recht komen.


Heb jij niet de juiste messenset gevonden? We hebben nog veel meer messensets. Bekijk alle messensets in één overzicht.

Gerelateerde topics
contact
(078) 481 771Bereikbaar op werkdagen van 8.00 uur tot 18.00 uur

Verzendkosten in België

Bestellingen boven de € 50,- GRATIS verzending.

Bestellingen onder de € 50,- verzendkosten € 3,50.


nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

volg ons
Bezorgen
postnl
ups
gls
Afhalen
ups
Betalen
payment-bancontactmrcash
payment-kbcpaymentbutton
payment-visa
payment-mastercard
payment-paypal
payment-sofortueberweisung
BEBelgië (Nederlands)