Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Vandaag besteld, maandag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Lade-inzetten: bescherm je messen in de lade!

Er zijn speciale inzetstukken met uitsparingen voor de messen die je in een lade kan plaatsen. Zo kan jij je messen veilig opbergen in de lade en goed beschermen. Het inzetblok plaats je in de keukenlade, waarna je messen mooi en netjes opgeborgen kunnen worden. In ons assortiment hebben we diverse ladeinzetten voor jouw messen.

Lees meer
1 Producten

Hoe kies je de beste messenhouder voor in je keukenlade?

Elke lade is anders, dus het is een belangrijke eerste stap dat je eerst opmeet hoe groot het inzetstuk moet zijn. Daarna is de belangrijkste vraag hoeveel messen je wilt opbergen. Heb je meer messen dan het de messenhouder sleuven heeft, dan moet je de messen selecteren die je het meeste gebruikt. Sommige lade-inzetten hebben specifieke sleuven voor bepaalde messen. Denk hierbij aan een koksmes, broodmes, groentemes etc. Kies een lade-inzet die bij jouw messen past.

Wil je je messen extra beschermen? Kijk dan naar een lade-inzet met individuele mesbeschermers of scheidingsvakken om te voorkomen dat de messen met elkaar in contact komen. Plaats de lade-inzet stevig en stabiel in de lade. Zo voorkom je dat de lade-inzet gaat schuiven en bewegen wanneer je de lade opent en sluit.

Veelgestelde vragen over lade-inzetten