Voor 19.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Keukenmessen & snijden

Messenblokken

Wil je in één keer klaar zijn voor alle snijtaken én je messen netjes en veilig kunnen opbergen? Kies dan voor een messenset inclusief messenblok en je bent volledig voorzien. Met een messenblok op je aanrecht heb je je favoriete keukenmessen altijd bij de hand. Door ze in het blok op te bergen, voorkom je bovendien dat de snedes beschadigen in een keukenlade. Daarbij ziet een messenblok er ook gewoon erg fraai uit. Het geeft vrijwel altijd een boost aan de uitstraling van je keuken.

Verschillende sets verkrijgbaar

De meeste 'gevulde messenblokken' bevatten tenminste een koksmes en een schilmes. De andere messen in een set variëren nogal. Broodmessen en vleesmessen kom je ook vaak tegen in een blok, evenals een aanzetstaal om de messen te onderhouden. Andere blokken hebben weer een santoku, officemes of soms zelfs een schaar.

Ook de blokken zelf kunnen erg variëren. De meeste hebben traditionele gleuven, waar je je messen inschuift. De vorm van zo'n messenblok verschilt ook enorm. Verder zijn er ook magnetische messenblokken. Deze zijn weliswaar van hout, maar hebben van binnen een magneet, waardoor je de messen als het ware aan het hout kunt 'plakken'. Niet alleen een heel fraai gezicht, maar ook gunstig voor de kwaliteit van de messen. Je snedes komen immers niet in contact met het hout.