Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Zwilling Twin Gourmet: een vertrouwde klassieker

De Zwilling Twin Gourmet-serie is ideaal voor de beginnende kok. Het klassieke drie-klinknagel-design is al decennialang onveranderd populair met goede reden. Twin Gourmet-messen hebben geen krop en je kunt het gehele lemmet gebruiken om mee te snijden. Ook zijn ze hierdoor minder zwaar. Deze messen zijn een aanvulling in iedere keuken.

Lees meer
0 Producten

Eigenschappen van Zwilling Twin Gourmet-serie

Het lemmet van Zwilling Twin Gourmet-messen 

De messen uit de Twin Gourmet-serie hebben een ijsgehard stalen lemmet. Dankzij deze techniek zijn scherpte, duurzaamheid en roestbestendigheid optimaal, gegarandeerd! De messen zijn lasergecontroleerd geslepen en daardoor zeer scherp. Dit premiumstaal heeft een hardheid van wel 57 HRC.

De handgreep van Zwilling Twin Gourmet-messen 

De ergonomisch gevormde handgreep zorgt voor een erg fijne grip. Topkwaliteit van Zwilling J.A. Henckels. Omdat de handgrepen symmetrisch zijn, zijn de messen uit de Zwilling Twin Gourmet-serie geschikt voor zowel linkshandigen als rechtshandigen.

Onderhoud van de Zwilling Twin Gourmet-messen 

De keukenmessen uit de Zwilling Twin Gourmet-serie zijn makkelijk bij te slijpen. Wij raden aan om de messen niet in de vaatwasser te doen, maar om ze met de hand af te wassen. Afwasmiddel en het onvermijdelijke ‘botsen’ in een afwasmachine kunnen slijtage van het mes versnellen.