Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Zwilling Twin Grip: je kan er nooit teveel hebben!

De Zwilling Twin Grip-serie bestaat uit vlijmscherpe schil- en groentemesjes. Een dun, slank lemmet gemaakt van Friodur-staal gecombineerd met een ergonomische kunststof handgreep zijn de ingrediënten van dit succesrecept. Mesjes uit de Zwilling Twin Grip-serie vallen in de categorie waar je er nooit teveel van hebt, omdat ze overal voor gebruikt worden. En ze zijn vaatwasmachinebestendig!

Lees meer
12 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50

Eigenschappen van de Zwilling Twin Grip-serie

Zwilling Twin Grip-mesjes zijn simpel, maar zó handig. Mesjes die in geen enkele keuken mogen ontbreken.

Topkwaliteit staal

We noemden het hierboven al kort: de Friodur-techniek van Zwilling. Bij deze gepatenteerde techniek wordt het staal eerst verhit, en daarna tot wel -70 °C afgekoeld. Dit maakt het staal erg hard en corrosieresistent. Het is hierdoor ook roestvaster dan standaard staal. Het is echter nog wel goed te slijpen. Cool!

Ergonomische handgreep

De handgrepen van de Zwilling Twin Grip-messen zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof. Lekker onderhoudsvriendelijk! Ze zijn ergonomisch gevormd, dus houden comfortabel vast. Zelfs als je kilo’s aardappels schilt.

Onderhoud van Zwilling Twin Grip

Het onderhoud van je Zwilling Twin Grip-mesjes is heel eenvoudig. Ze mogen gewoon in de vaatwasser. Wil je ze écht lang mooi houden? Was ze dan wel met de hand af. In de vaatwasser kan het kunststof namelijk wat dof worden, en worden je mesjes sneller bot.