Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Zwilling accessoires

Diverse accessoires van Zwilling. Hier vind je onder andere de accessoires van de Twin series. En wat te denken van de Zwilling messenslijpers? Onmisbaar als je je mooie keukenmessen optimaal wilt onderhouden. Maak je keukenuitrusting helemaal compleet met de Zwilling J.A. Henckels keukenaccessoires!

Lees meer
19 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keuze uit meer dan 17.000 producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50

Zwilling accessoires

Messenblokken, magnetische strips en mesbeschermers

Naast keukenmessen biedt Zwilling ook hoge kwaliteit accessoires, zoals messenblokken en messenmagneten. De blokken zijn gemaakt van hout. Dit ziet er niet alleen prachtig uit, het is ook veilig voor de scherpe snijkant van je messen. Er zijn messenblokken met horizontale gleuven die de snede van je messen optimaal beschermen omdat deze nauwelijks in contact komen met het blok.

Ook zijn er verticale messenblokken, deze werken met magneten in de gleuven waardoor de messen op hun plek blijven. Deze blokken zijn compacter en zullen ook in een knusse keuken een prachtige aanwinst zijn. Ook een magnetische magneetstrip is een stijlvolle en compacte manier om je messen prachtig in het zicht uit te stallen. Voor de mensen die liever hun keukenmessen in een keukenla opbergen zijn er ook mesbeschermers. Zo voorkom je beschadigingen en verwondingen!

Zwilling sommelier kelnersmessen

Op deze pagina vind je verschillende sommelier kelnersmessen van Zwilling. Deze kelnersmessen combineren verschillende praktische functies zoals een capsulesnijder, kurkentrekker en een flesopener: onmisbaar voor de echte wijnconnaisseurs. De kelnersmessen zijn gemaakt van roestvast staal.