Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Vandaag besteld, maandag in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Zwilling Pro: Klassieker met een hoofdletter K

De Zwilling Pro-serie is niet alleen geschikt voor de professionele kok. Ook voor de thuiskok bieden de messen een optimale combinatie van technologie, design en snijeigenschappen. De Zwilling Pro-messen hebben een typisch klassiek design, mede door de drie klinknagels in het handvat. Hét klassieke ontwerp wat onder professionele chefs al generatieslang populair is. Vandaar de naam. Het gewicht en het formaat van deze Zwilling J.A. Henckels-messen maakt ze met name geschikt voor de liefhebber van een wat zwaarder keukenmes. Van koksmessen tot schilmesjes, de Zwilling Pro serie heeft het allemaal!

Lees meer
33 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keuze uit meer dan 17.000 producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keuze uit meer dan 17.000 producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50

Eigenschappen van Zwilling Pro keukenmessen

Het lemmet van Zwilling Pro-messen

De lemmeten van de messen in de Zwilling Pro-serie zijn gemaakt van ijsgehard Friodur-staal. Dit is een door Zwilling geperfectioneerde techniek die ervoor zorgt dat de eigenschappen van het staal optimaal tot hun recht komen. Zo krijg jij dus messen met de beste scherpte, duurzaamheid, elasticiteit en roestvastheid.

De handgreep van Zwilling Pro-messen

De handgreep van een Zwilling Pro-mes is gemaakt van hoogwaardig kunststof. Het staal van het lemmet loopt helemaal door in de handgreep, een zogeheten ‘full-tang’-constructie. Dit zorgt ervoor dat het mes supersterk is. De greepschalen zijn met drie klinknagels naadloos vastgemaakt aan het staal; wel zo hygiënisch. Deze messen hebben een klassiek design en zijn aantrekkelijk voor liefhebbers van wat zwaardere messen.

Onderhoud van de Zwilling Pro-messen

De keukenmessen uit de Zwilling Pro-serie zijn makkelijk bij te slijpen. De krop van het mes loopt niet door tot de snede van het lemmet zodat het goed op een slijpsteen geslepen kan worden. Dankzij de naadloze aansluiting van het lemmet en de handgreep, en de gebruikte materialen mogen messen uit de Zwilling Pro-serie in de afwasmachine. Toch adviseren wij om dit te vermijden, omdat het afwasmiddel en het onvermijdelijke ‘botsen’ in een afwasmachine slijtage van het mes kunnen versnellen.