Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

WMF steakmessen en steakbestek: de scherpe en stijlvolle aanvulling op elk diner

Van losse WMF-steakmessen en steakbestek tot en met complete WMF-steakmessensets. Alles voor de echte vleesliefhebber. Een goed steakmes is onmisbaar bij een goed diner. Niet alleen zorgt een fatsoenlijk steakmes voor extra stijl aan de eettafel, maar ze zijn tevens zeer praktisch! Met een tafelmes kom je vaak niet goed door een stuk vlees heen. WMF-steakmessen zijn specifiek ontworpen om gemakkelijk door elke soort steak of ander stuk vlees te snijden zonder het te scheuren.

Lees meer

12 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50

WMF steakbestek gekarteld of niet gekarteld?

Er zijn WMF-steakmessen met of zonder kartels beschikbaar. In restaurants zie je het meest (deels) gekartelde steakmessen. De reden hiervoor is dat gekartelde steakmessen langer scherp blijven en daarom langer hun werk doen voordat je ze een slijpbeurt moet geven of zelfs moet vervangen. Een nadeel is dat ze vaak helemaal niet worden geslepen. Als je gekartelde steakmessen erg bot zijn, zagen of scheuren ze het vlees in plaats van dat ze mooi snijden.

WMF-steakmessen zonder kartels komen vlijmscherp uit de doos. Ze snijden het vlees zonder het te scheuren waardoor sap en smaak beter in het vlees blijven zitten. Nadeel is wel dat ze sneller bot worden. Zeker als je snijdt op borden van aardewerk. Gelukkig zijn steakmessen zonder kartels gemakkelijk zelf te slijpen!

Een reden om thuis wel te kiezen voor een steakmes met kartel is dat het mes veelzijdiger is. Zo snij je er bijvoorbeeld ook makkelijker een pizza mee, of gebruik je het steakmes ook aan de ontbijttafel voor het snijden van krokante broodjes. Gekarteld of niet, met elk WMF-steakmes zit je goed.