Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Messen slijpen & onderhoud

KME Sharpeners: met trots gemaakt in de V.S.

De slijpproducten van KME Sharpeners hebben maar één doel: het slijpen van messen en bijlen gemakkelijker maken. De slijpsystemen en accessoires zijn stuk voor stuk degelijk, handzaam en 100% gemaakt in de V.S.

KME Sharpeners is ontstaan nadat twee Amerikaanse vrienden moeite hadden met het slijpen van hun gereedschap. Ze vonden dat het slijpen simpeler kon. Het slijpsysteem dat ze vervolgens hebben ontwikkeld is over de jaren aangepast, verbeterd en uitgebreid. Ze hebben bovendien een scala aan accessoires om de slijpsystemen uit te breiden. Het is aan jou hoe ver je wilt gaan.

De slijpproducten van KME Sharpeners zijn gemaakt vanuit een puur praktisch oogpunt. Geen onnodig design of andere poespas. Het is ontworpen met een duidelijk doel: het snel, precies en gemakkelijk slijpen van alle soorten messen, bijlen en andere gereedschappen. De producten zijn dan ook degelijk, stevig en duurzaam. Bij KME Sharpeners streven ze naar absolute topkwaliteit in productprestaties, materialen en vakmanschap. Alle producten die ze produceren, bouwen ze om een leven lang mee te gaan. Of langer!