Voor 22.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
9,4
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Aftikkers

Messen slijpen & onderhoud

Chef’sChoice voor veel gemak en vlijmscherpe messen

ChefsChoice Logo

Chef’sChoice elektrische slijpmachines worden gemaakt door EdgeCraft uit de VS. In 1985 werd de eerste Chef’sChoice op de markt gebracht. Het bracht een echte revolutie teweeg als doe-het-zelf slijpmachine.

Binnen een aantal minuten kan je met een Chef’sChoice slijpmachine je keukenmessen zo scherp slijpen, dat het lijkt of ze net de fabriek hebben verlaten. De meeste modellen van Chef'sChoice slijpen onder een hoek van 20 graden. Dit maakt ze geschikt voor de Europese messenmerken. Hoewel Aziatische messen meestal onder een hoek van 15 graden geslepen worden, kunnen ze wel degelijk met een Chef'sChoice geslepen worden. De snijhoek wordt weliswaar groter, maar het resultaat blijft vlijmscherp.

Chef’sChoice modellen

Met de slijpmachines van Chef’sChoice haal je een echt goede slijper in huis. De machines slijpen in meerdere stappen (2 of 3 stappen) met gediamantiseerde schijven. Er is ook een professionele slijpmachine te verkrijgen, de Chef'sChoice 2000. Speciaal gemaakt voor in een professionele omgeving waar de kwaliteiten van deze slijper dagelijks worden ingezet. Voor deze machine is ook een nieuwe slijpmodule aan te schaffen, zodat de levensduur bij intensief gebruik kan worden verlengd. De Chef'sChoice 120 is al jaren erg geliefd bij de thuisgebruiker. Een krachtige motor drijft de grote diamanten slijpwielen aan die je mes in no-time scherp slijpen. Een van de laatst uitgebrachte modellen is de Chef'sChoice 220 Hybrid. Dit hybride model is een stuk voordeliger dan de 120, maar doet er qua resultaat zeker niet voor onder. Verder verkoopt knivesandtools.nl een scharenslijpmachine van Chef’sChoice: model 500.