Slijpstenen
Informatie
- Alles wat je wilt weten over slijpen
- Messen slijpen doe je zelf
- Gebruik Japanse waterstenen
- Hoe vaak moet je een mes slijpen?
- Slijpmethoden op een rij
- Messenslijpers getest
- Naniwa vs Shapton: hoe verschillen de slijpstenen?
- Top-10 populairste slijpproducten
- Slijpstenen en wetstenen: de betekenis
- Wat is stropping?
- Vijf redenen om zelf je mes te slijpen
How-to
Messen slijpen en onderhouden? Knivesandtools.be: de slijpspecialist
Slijpstenen, slijpsystemen, elektrische slijpmachines en slijpstaven: met de slijpproducten van Knivesandtools houd je je (keuken)messen in absolute topconditie. Want hoe goed je mes ook is: na verloop van tijd zal het hoe dan ook geslepen moeten worden. Ieder lemmet wordt immers botter naarmate er meer mee gesneden wordt. Dit uit zich in het ontstaan van heel kleine braampjes op het snijvlak. De snede is dan breder geworden en dit zul je hoe dan ook merken in de keuken. Het snijden kost meer kracht en je snijdt minder dunne plakken. Vandaar ons advies: slijp je messen regelmatig bij.
Top-10
€ 175,77
€ 240,85
€ 78,12
€ 119,95
€ 162,75
€ 194,95
€ 44,95
€ 59,95
€ 23,96
€ 29,95
€ 169,00
€ 239,00
Serie
988 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50
1 review(s)
€ 42,00
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keuze uit meer dan 14.000 producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50
7 review(s)
€ 79,00
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keuze uit meer dan 14.000 producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keuze uit meer dan 14.000 producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50
2 review(s)
€ 159,20
€ 199,00