Voor 18.00 besteld, morgen in huis. Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
9,4
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Aftikkers

Messen slijpen & onderhoud

Slijpen voor onderweg

Wil jij je mes slijpen onderweg? Geen probleem! Of je nu in het bos bent, een survivaltocht maakt of een flinke wandeling maakt: je mes moet altijd klaar zijn voor gebruik. Dat houdt in dat je ook onderweg een onderhoudsbeurt moet kunnen uitvoeren.

Een compact slijpsysteem, een pocketslijpsteen of een andere kleine messenslijper biedt dan uitkomst. Stuk voor stuk gemakkelijk om mee te nemen en ideaal om je mes ook onderweg even bij te slijpen.

Pocket slijpers: klein maar fijn

De compacte slijptools zijn door hun formaat ideaal om mee te nemen. Gewoon in je broekzak, jaszak of tas. Er is geen reden meer om met een bot mes rond te lopen. Er zijn meerdere soorten pocket slijpers: slijpsteentjes, slijpstaafjes en kleine slijpsystemen als de BladeMedic van Lansky. Met deze tools wordt klein onderhoud heel eenvoudig. En mocht het echt nodig zijn, dan staan deze slijptools ook hun mannetje bij het grovere werk. In ons assortiment hebben we compacte slijpers van bekende merken als Fällkniven, Spyderco, DMT en Lansky, maar ook van ons eigen merk Skerper.