Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Global GSF keukenmessen: aanvulling op je Global messencollectie

De Global GSF-serie biedt een breed assortiment aan schilmessen en andere kleinere keukenmessen. Denk bijvoorbeeld aan tourneermessen, officemessen, een kaasmes en zelfs een krab-/kreeftmes. Je vindt hier dus allerlei aanvullingen om jouw messencollectie compleet te maken. Kleine mesjes, maar allemaal met Global’s magistrale snijcapaciteiten en perfecte balans.

Lees meer
10 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50

Eigenschappen van de Global GSF

De Global GSF-serie is ontworpen als een aanvulling op de andere series. Je koopt in de basis dus niet direct de GSF-serie als vervanging van bijvoorbeeld je koksmes, broodmes en santoku in de G-serie. Je koopt juist GSF-messen als aanvulling omdat deze messen in de G, GS en GF-series ontbreken.

Doordat de messen in dezelfde stijl ontworpen zijn passen ze prima tussen die andere series. Bovendien zijn ze gemaakt van hetzelfde staal en voorzien van dezelfde vlijmscherpe slijping.

De Global Hamaguri slijping

Wat al deze messen gemeen hebben is dat ze zeer goed snijden. Dit bereikt Global door een licht convexe slijping. In het Japans ‘Hamaguri’ genoemd. Dit betekent dat deze messen zo geslepen worden dat je minimale snijweerstand ervaart, terwijl de snede toch goed scherp blijft.