Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Victorinox SwissClassic: veelzijdig inzetbaar

De Victorinox SwissClassic-serie omvat een reeks eenvoudige keukenmessen, voor aantrekkelijke prijzen. Uitstekende messen voor allerhande keukentaken. Of je nu op zoek bent naar je eerste ‘echte’ messenset, of gewoon een aantal simpele messen zoekt voor het grovere werk: met de Victorinox SwissClassic-serie slaag je altijd. De term ‘eenvoudig’ betekent overigens absoluut niet dat de messen van mindere kwaliteit zijn. Integendeel! De messen zijn slim ontworpen en worden in grote getalen gemaakt. Hierdoor houdt Victorinox de prijzen aangenaam laag.

Lees meer
71 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keuze uit meer dan 16.000 producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50

Eigenschappen van de Victorinox SwissClassic serie

Voor de SwissClassic-serie gebruikt Victorinox een staalsoort die prima scherp blijft. Een belangrijker voordeel is nog wel dat het zeer roestbestendig is. Ze kunnen dan ook in de vaatwasser worden afgewassen, al raden we natuurlijk altijd aan om met de hand af te wassen. De handgrepen van Victorinox SwissClassic-messen zijn gemaakt van een degelijke kunststof. Licht van gewicht en voordelig te produceren.

Victorinox SwissClassic groentemesjes

Het meest bekend zijn de Victorinox SwissClassic groentemesjes. Kleine, handzame mesjes die je voor allerhande kleine snijtaken in de keuken gebruikt. Los te koop, maar ook in sets.

Victorinox SwissClassic vouwbare keukenmessen

Bijzonder aan de Victorinox SwissClassic-lijn is dat er ook een paar vouwbare keukenmessen zijn. Een soort zakmessen, maar dan specifiek voor op vakantie of tijdens een picknick. Of bijvoorbeeld in je broodtrommel als je naar kantoor gaat, om daar een appeltje te schillen.