Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Vandaag besteld, maandag in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Victorinox messensets: koken met Zwitserse precisie

Met een Victorinox messenset wordt koken een feestje. Dit Zwitserse merk kan bogen op een historie die teruggaat tot 1884. Dat merk je aan de messen die ze maken: praktisch inzetbaar en van uitstekende kwaliteit. Immens populair in professionele keukens, maar ook thuis het stralende middelpunt van je aanrecht.

Lees meer
68 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keuze uit meer dan 17.000 producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keuze uit meer dan 17.000 producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keuze uit meer dan 17.000 producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50

Functionaliteiten van Victorinox messensets

Voor haar keukenmessen gebruikt Victorinox uitsluitend roestvast staal van uitstekende kwaliteit. Het blijft goed scherp, is taai, roestvast en zeer gemakkelijk zelf te slijpen. Je merkt dat Victorinox niet alleen mikt op een mooi plaatje, maar ook op messen die gemaakt zijn om te gebruiken.

Victorinox keukenmes series

Niet iedere keuken is hetzelfde, dus ook niet iedereen heeft behoefte aan dezelfde keukenmessen. Daarom biedt Victorinox een divers aanbod series. Van de eigentijdse Victorinox SwissModern-serie tot de meer klassieke, elegante Victorinox Wood-serie. Ook aan de professionele keuken is gedacht: de Victorinox Fibrox is al jarenlang favoriet. Van keukens in sterrenrestaurants tot bij de broodplank bij het ontbijtbuffet in een hotel: overal kom je Victorinox Fibrox-messen tegen.

Over het onderhoud van Victorinox keukenmessen kunnen we kort zijn: dat is heel eenvoudig. Was ze met de hand af, en bewaar ze netjes in een messenblok of aan een messenmagneet. Slijp ze vervolgens meteen wanneer ze minder scherp beginnen te voelen. Het is namelijk makkelijker een redelijk scherp mes weer vlijmscherp te krijgen, dan wanneer je met een zeer bot mes begint.