Voor 22.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
9,5
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Aftikkers

Keukenmessen & Snijden

Robert Herder molenmesjes, op en top kwaliteit

Het Robert Herder molenmes staat bekend als het altijd scherpe schilmes. De messen worden op ambachtelijke wijze gemaakt en geslepen in het Duitse Solingen. Molenmesjes worden al tientallen jaren gemaakt en gaan eigenlijk ook net zo lang mee.

Het oudste molenmesje, voor zover bekend, is ruim 60 jaar oud, maar nog net zo scherp als toen het de fabriek verliet. Oog voor detail, hoge afwerking en de unieke snijeigenschappen maken het Robert Herder molenmesje bijna onmisbaar in je keuken.

De keuze van topkoks

Het is niet voor niets dat veel bekende koks zweren bij het gebruik van keukenmessen van Robert Herder. Ondanks het onderhoud bieden de Robert Herder messen namelijk wel een ongekende snij-ervaring. Overigens worden ook roestbestendige messen van Robert Herder gemaakt die net als de koolstofstalen keukenmessen uitzonderlijk hard zijn.

Dünnschliff

Robert Herder heeft naast een eigenzinnige keus voor de gebruikte staalsoort van het lemmet ook een eigen traditie op het gebied van het slijpen. De messen worden dungeslepen ('Dünnschliff') en blauwgepolijst. Veel handwerk is nodig om het gewenste resultaat te halen, maar het blijkt de moeite waard. De gebruiker profiteert van de buitengewone en duurzame scherpte.