Vandaag besteld, maandag in huis Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Keukenmessen & snijden

Kai Michel Bras keukenaccessoires

De Kai Michel Bras keukenaccessoires worden met passie en buitengewone technieken ontwikkeld, waardoor Kai nu keukengereedschap vervaardigt dat door de beste chef-koks wordt gebruikt.

Door de combinatie van uiterste precisie, een uitstekende functionaliteit en een aangename ergonomie voelen deze gereedschappen zeer licht aan. Alle ingrediënten worden secuur gesneden, geschild of geraspt. Elk onderdeel van deze serie biedt de hoogste kwaliteit op het gebied van gebruiksgemak met een eigen uniek karakter.

Michel Bras: Franse koning van de keuken

Michel Bras is met zijn drie Michelinsterren één van de meest succesvolle en bekendste Franse chefs. Zijn kookstijl wordt omschreven als simpel en elegant, maar vol variatie en creativiteit. Michel Bras werd geboren in het Franse dorp Laguiole dat ligt in de Aubrac streek. In deze streek liggen de wortels voor het succes dat Michel Bras bereikt heeft. De tradities en schoonheid van deze plek hebben Michel Bras geïnspireerd tot de manier van koken waar hij zo om geroemd wordt. Hij leerde zichzelf grotendeels koken en zijn menu’s bedacht hij tijdens de wandelingen door de bossen van Aubrac. Niet verassend is dat zijn eerste restaurant is gevestigd in Laguiole, Aubrac. Ook zijn familie speelt een prominente rol in zijn koksbestaan. Zijn zoon, Sebastien, fungeert al jarenlang als rechterhand en is zijn toekomstige opvolger. Net als Michel leerde van zijn vader, leerde Sebastien dezelfde Aubrac doordrenkte visie op koken. Zo zijn ook zijn ouders, vrouw en schoondochter sterk betrokken bij het runnen van het restaurant. Sinds 2002 runt hij samen met zijn zoon ook een restaurant in Hokkaido, Japan. Hiermee werd Japan een onderdeel van het leven van Michel Bras. Dit onderdeel werd groter in 2008 toen KAI en Michel Bras besloten om de handen ineen te slaan.